Šta je novo?

Hotel Stara Planina

Кога занима, ово место је као заробљено у времену. Ништа се (инвестиционо) не дешава годинама, но хотел и даље ради. Осећа се зуб времена, али за вечером је пиће бесплатно, и имају точено пиво. Ево и пар слика са погледима на Миџор, Родопе (да да, виде се чак и Пирин и Вихрен, додуше на фотографији баш и не може да се разазна). И тако...

Хотел Стара Планина и Бабин зуб:
20230930_102622.jpg

Како одолети, кад је џабе а точено (додуше није нишко, но је зајечарско):
20230930_194912.jpg

Поглед на Завојско језеро, док хоризонт уживо тек једва приказује Пирин и Вихрен, што мој објектив не могаше да ухвати:
20230930_113929.jpg

Миџор:
20230930_125710.jpg

Разгледница за крај:
20230930_125804.jpg

Poslednji put u tom hotelu sam bio 2021 i iznenadio sam se da više nije Falkensteiner. Ne znam da li zbog toga ili ne, ali ja sam i tada osetio zub vremena, ne toliko u sobama, to je bilo ok, ali welness i unutrašnji bazen su bili katastrofa, daleko od onoga što sam očekivao. Malo pre toga sam bio u Gorskom na Kopu koji je realno klasu iznad, a welness je 2 klase iznad, a sledeće godine (2022.) sam bio i Viceroy-u na Kopu i u Ramondi na Rtnju, i ta 2 hotela su mnogo klasa iznad hotela Stara Planina.

Tako da moram reći da sam razočaran hotelom jer sam očekivao makar sličan nivo recimo Gorskom ili Ramondi.

Da li postoji plan da se hotel renovira i eventualno prepusti nekom lancu, ili da se vrati Falkensteiner i da održava to na nekom pristojnom nivou

Vrh