Šta je novo?

Hleb & Kifle

442doBGD

Higher intermediate
Učlanjen(a)
28.03.2008.
Pohvaljen
4
Ne znam da li je već negde postavljena ova tema, ali evo par slika Hleb&Kifle... hoću reći, ma pogledajte sami...

Boulangerie%28Bakery%29_paul_after.jpg

illus_paul_3.jpg

410833133ThQoPr_fs.jpg

paul2.jpg

500-yotsu-paul-bak.jpg

ma đubrad francuska, kako ih nije sramota. plagijatori hohštaplerski belosvetski :grand:

Baš pre neki dan sam čuo od poznanika da je Hleb i Kifle dizajnerska kopija lanca iz Francuske. Takođe sam čuo da su "Francuzi" tužili ove naše...

Jao koj smo plagijatori ni PRC nam nije ravan :rolleyes:

Ne razumem zašto kritikujete "copy -paste" ako se lanac pokazao kao dobro rešenje,imaju odlične kifle i uslugu,kamo sreće da još sličnih lanaca importuju..sve što je nekad bilo napredno dolazilo je i ranije u Bg kao uzor recimo uvođene el.tramvaja među prvima u Evropi bi također bilo plagijat po vama.. :o

Vlasnik Leba i Kifli je eksplicitno trazio od dizajnera da mu uradi plagijat Paul-a.

2012":1awou644 je napisao(la):
Ne razumem zašto kritikujete "copy -paste" ako se lanac pokazao kao dobro rešenje,imaju odlične kifle i uslugu,kamo sreće da još sličnih lanaca importuju..sve što je nekad bilo napredno dolazilo je i ranije u Bg kao uzor recimo uvođene el.tramvaja među prvima u Evropi bi također bilo plagijat po vama.. :o
Jedno je uvođenje nečeg inovativnog, a drugo je krađa dizajna...

Sta ima da izmislja toplu vodu kad je taj dizajn dobar.

vucko":23dfe16w je napisao(la):
Sta ima da izmislja toplu vodu kad je taj dizajn dobar.
2012":23dfe16w je napisao(la):
Jel sam ja nešto pogrešno shvatio u vašim postovima, ili vi podržavate krađu intelektualne svojine?

Vrh