Šta je novo?

Hilton Hotel [Hotel | 34 000 m²]

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513821#p513821:1rtuk3vt je napisao(la):
Bender Rodriguez » 04 Феб 2018, 22:25[/url]":1rtuk3vt]Hoću li dočekati da jednom u Beogradu vidim nešto sveže izgrađeno a da je sve na njemu (i u njegovoj blizini) pod konac, novo i sređeno?

хахахаха, наравно да не

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513821#p513821:4txy2e35 je napisao(la):
Bender Rodriguez » 04 Feb 2018 22:25[/url]":4txy2e35]

Hoću li dočekati da jednom u Beogradu vidim nešto sveže izgrađeno a da je sve na njemu (i u njegovoj blizini) pod konac, novo i sređeno?
ace.gif

A za slike plus i hvala.
file.php

Да, али по коју цену

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=513821#p513821:avkcfmkx je napisao(la):
Bender Rodriguez » Ned Feb 04, 2018 11:25 pm[/url]":avkcfmkx]

Hoću li dočekati da jednom u Beogradu vidim nešto sveže izgrađeno a da je sve na njemu (i u njegovoj blizini) pod konac, novo i sređeno?
ace.gif

A za slike plus i hvala.
file.php

Juce sam prosao pored hiltona i bas obratio paznju na ovo sto si oznacio.
Za taj deo sto je ostao kameni, cela ulica je takva tacnije od K. Milana do B.K.Aleksandra, cak i sa druge strane ulice imaju po tri reda kamenog dela.

Moja zamerka im je sto nisu mogli da presvuku celu ulicu od K. Milana do Njegoseve, vec su samo presvukli deo oko hiltona i to cak polovicno, nisu presvukli celu povrsinu gde prolaze vozila.

Nije problem u kanalicu od kocke vec u asfaltu preko iste i traljavosti i strokavosti

Jel sutra otvaranje hotela hilton.rekli su nesto oko 1.marta.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Juče sam bio angažovan na otvaranju zbog dolaska važnog gosta, toliki fušeraj nisam skoro video. Od pločica u holovima koje su već ispucale pa do isflekanih tepiha po hodnicima, mada i ostali završni radovi su fuš odradjeni. Najveći šok su mi slike koje su okačene po hodnicima, mislim da je autor Šolević, toliko su morbidne da su se neke od zvanica baš otvoreno zgražavale. Toliko od mene, slikao nisam ali hoću drugi put ukoliko mi se ukaže prilika.

Kad kažeš "Miladin Šobajić", govoriš o akademskom slikaru.
A da li se nekome sviđa ili ne, to je druga stvar.

Imam jednu njegovu sliku...meni nisu loše...čak i idu uz ovakve hotele...slika se lako promeni...veći problem je fušeraj koji pominješ...

gledam ove lepe sličice
a što je sve ,,braonsko,, :roll:
ko kad malaš tarabu a nema druge farbe, nego iscediš ostatke iz raznih konzervi ?

Ne, ima spa centar sa jakuzijem mada su mogli ladno da ga naprave,doduše nešto manji.
Danas pročitah da će hotel ipak početi da prima goste za nedelju dana(8.mart),mozda da si se bar "popravio" fuseraj koliko se može o kome je Janko pričao.

Enterijer je, moze biti, projektovan oko 2004-2008. a da bi bio apdejtovan dodane su tirkizne fotelje. :shock: Hmm
A za zgradu kao zgradu, da ne znam sta je - rekao bih da je npr. Arhiv Srbije ili Republicki institut za .... nesto vec tamo. Ili neka Bia, cia i sl... 8)

Evo jedne Šobajićeve iz Hiltona.
f133edf4906762fe21e9e4541012a65e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni se slika dopada, mozda je mracna za neciji ukus, ali meni je skroz ok! Bilo bi super ako ima neku priliku da predstavi sva dela iz hotela.

Nije prica bila dal su slika ok ili ne, vec dal su prikladne za hotel.
I meni se slika svidja, al nisam siguran dal joj je mesto u hotelu.

Slika je morbidna i verujem da normalnom gostu hotela može da izazove samo neprijatna osećanja. Bila bi dobar ukras samo za proslavu Noći veštica..Takodje, enterijer je nevidjeni kič, vrišti i šljašti na sve strane.

Vidim na tviteru hotel je zatvoren i ne radi a 1. marta je samo "oficijalno" otvoren tj. u predizborne svrhe.

Vrh