Max15 » 06 Oct 2017 01:31 am[/url]":vb0ujeya]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=482637#p482637:vb0ujeya je napisao(la):
Delija » Wed Oct 04, 2017 9:52 pm[/url]":vb0ujeya]
Kakve veze imaju privatne investicije sa strankama?
У овој посткомуњарској корумпираној развалини од државе на жалост имају сваке везе. И ти као симпатизер/члан владајуће партије то врло добро знаш.
Najveca razlika izmedju nas je ta sto ti ides i glasas na izborima, dok je ne. Nikada nisam niti planiram, uostalom nemam ni vremena za takve stvari. Mene politika ne zanima i ti to znas. Ti jednostavno imas potrebu sebe virtuelno da izdignes zato sto si u privatnom zivotu potonuo. Dovoljno je samo procitati tvoje komentare gde ja
svaki negativan, hejterski i inspirisan politikom. Ti jos uvek na ovom forumu nisi napisao nesto pozitivnio ili pohvalio nekoga.
Ja sam neko ko je mnogo putovao. Bio sam i u (tebi uzorne) drzave kao sto su SAD, Kanada i Nemacka ali i u one siromasnije o kojima ne znas gotovo nista. Recimo u Indiji oko 300 miliona ljudi nema pristup elektricnoj energiji, vecina njih kuva tako sto loze kravlji izmet. U Africi sam upoznao jednog unakazenog decaka (od neke kiseline) i to od strane njegove babe zato sto je verovala da je vestac! Naravno on kao i vecina ljudi tamo jede samo jednom u dva dana! U Meksiku sam bio iznenadjen time sto naoruzani roditelji dovode i odvode decu iz skole. Moraju zato sto se plase za njih jer su na meti velikom broju mafija koje se bave trgovinom organima. Samo u glavnom gradu se
nedeljno nekoliko stotina dece kidnapuje da im vade organe i to najcesce na zivo!
I sad zamisli kako je meni kad se susretnem sa takvim stvarima koje evropske vesti ne prenose (verovatno zato sto su iz siromasnih drzava a i previse su ceste) i kad dodjem na ovaj forum gde Delija, Zuma i ostali samo kukaju, gde je vec godinama no1. problem sirina setalista na je***** promenadi!!! :bash:
Sustina mog posta je da ljudi u Srbiji nisu ni svesni da koliko je kod nas normalno i sto je najvaznije bezbedno. Svi sve olako kritikuju i ne znaju da cene ono sto imaju.
Najveca greska je kada neko na svet gleda kroz politiku koja kroz politicke stranke deli isti narod i pravi konflikte.
Surova istina je da je svaka drzava razvijena onoliko koliko su pametni ljudi u njoj. Srbija je jedna od najsiromasnijih u Evropi i to je ocito znak da nesto treba menjati. Mozda nisu samo polticari ti koje treba menjati, treba ,,menjati'' i gradjane. :kafa: