Гага
Professional
Данашње слике-30.09.2022. године, касне прилично са радовима.
Samo neka je sto vise groblja po Beogradu jer su to danas jedini pravi parkovi a ne ove prc baste sa drvecem u saksijama koje se grade u modernim stambeno-poslovnim kompleksima. Mrtvi ljudi ne voze automobile, ne prave guzve po postama, ne idu u vrtice i skole, tako da ti komentar o zauzimanju mesta zivima nema uopste smisla osim ako nisi investitor modernih stambeno-poslovnih kompleksa.imam psa koga volim više nego sebe, i znajući da me zabole kako ću, i kada završiti, dal će me prosuti po ulici/u kontejner/... u istom sam fazonu, i za njega...
eto, to mislim i za nas, ljude - kremirati, ne zauzimati prostor živima...
To sto nema mesta na grobljima za ljude ne znaci da ne treba napraviti groblje za kucne ljubimce. To jedino znaci da treba napraviti nova groblja za ljude ili prosiriti stara.Mesta jos malo nece biti ni za ljude. Zivotinje treba iskljucivo kremirati, to je moj licni stav. Ostaju secanja, uspomene i emocije...sve ostalo su obicaji koji su neshvatljivo preneti na pocivaliste kucnih ljubimaca.
Recimo da se zivotinje ne zakopavaju ili bacaju lesevi svuda gde se stigne. Nije li to dovoljan razlog?Imam dve mačke, ljubitelj sam životinja generalno, i pasa i konja i papagaja i sl.
Mada generalno ne kapiram šta se postiže izgradnjom groblja? Da neće da se dolazi da se pali sveća kao za ljude, plaća održavanje i zakup grobnog mesta?
Naručivanje spomenika kod kamenoresca? Mislim da idemo ka tome da se životinje izjednače s ljudima, ne bih se iznenadio da se nasledstvo može preneti i na životinje. Malo mi je nekako sve preterano. Klasičan zapadnjački trend
Jao usracu se, drzi se metroa majke ti. Problem je krematorijum za zivotinje koji bi radio 2x dnevno fazon, a to sto vozimo krseve i sto imamo 101 drugi problem, to nema veze. Nego ne znam da li znate koliki je krematorijom, na onom mestu, bas je veliko mesto, novo groblje se zovePoziv na komšijski sastanak u četvrtak 01.06.2023. godine u 18 časova
Poziv za sve stanovnike Bežanijske kose, Novog Beograda, Zemuna i ostalih delova grada! Državne institucije ne poštuju zakon. OVDE SE RADI O NAŠIM ŽIVOTIMA I ŽIVOTIMA NAŠE DECE. Svi smo ugroženi. Stop Spalionici!
GDE?
Ugao Marka Čelebonovića i Huga Klajna
KADA?
Četvrtak 01.06.2023. godine u 18 časova
Bežanija ostaje - Kosa Prkosi
Bežanija ostaje - Kosa Prkosi. Gefällt 2.770 Mal. Na vidikovcu na Bežanijskoj kosi počela je ilegalna izgradnja zidova koji uklanjaju pogled na ceo grawww.facebook.com