Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zanimljivo, ali bas u tom bocnom delu za garazu upravo kopaju. Hvala na informacijama, bas sam se pitao zasto vec nisu poceli da dizu spratove. Inace probili su rok za radove, bili su planirani do kraja avgusta.
Pa očigledno je da im je ulaz u garažu bio predviđen na zelenoj površini. Usput, meni se širina od trotoara do zgrade ne čini uopšte dovoljnom da se uglavi ulaz u garažu, naročito sa dve trake.
Mislim da su na pragu da krenu u vis. Inace zanimljivo je da su izmestili stazu poplocanu preko zelene povrsine, a zatim je pregazili bagerom i polomili ploce. :shock:
Radim u blizini i meni se cini da oni jos uvek nemaju dozvolu za nadogradnju. Svi radovi na krovu stoje vec predugo vremena, a unutra i oko gradilista se vidi minimalna aktivnost. Ovim tempom ce zavrsiti za nekih 10-15 godina.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.