Šta je novo?

Google i Beograd

Danas cu i ja za moje Pancevo neke modele staviti.Samo da idem sad da slikam. :) Najkasnije sutra stavljam. Nego Zex jel si ti to potpisao novi ugovor za stari Beograd? :) :kk:

3 МЕСЕЦА РАДА

26 МОДЕЛА ОБЈЕКАТА

8 МОДЕЛА ПРАТЕЋЕ ВЕГЕТАЦИЈЕ

--------------------

ПРОЈЕКАТ 'ЦЕНТАР 3 - БОРЧА' ЈЕ ГОТОВ.

--------------------

P01.jpg

P02.jpg

P03.jpg

P04.jpg

01.jpg

06.jpg

f02.jpg

f07.jpg

f05.jpg

f10.jpg

f12.jpg

f14.jpg

f15.jpg

@Belgrade Sim
+ 1 :)
Pa onda vec znamo ko ce da ,, isprati ,, most Zemun - Borča :cool:

нема проблема њега да испратим : ) ) Ионако није неки компликован : ) )

@Belgrade Sim
+ 1 :) za obecanje al pazi most je već krenuo :kk:

@zexlande molim te da evidentiraš sta nam je Belgrade Sim obecao :)

@zexland
Eh nasmejah samog sebe . . .
pogledah post , pa opet iznova tražeći nakon prave sličice, kako je urađeno . . . :shok:
i tek tada shvatih :bash:

Obavezno
+ 1 :) :kk: :) :kk: :)

Да, кренуло је жестоко ове јесени!

Читаво насеље у Борчи је завршено, Зекс се вратио на сцену ;) Жељко, врхунски рад! не могу да верујем да је једна зградица 4.5МБ! :shok:

Ја сада мало радим Барселону, биће један модел из ЦГ па се враћам на бројне београдске 'лепотице' које желим да измоделујем! :D

Zex da ponovim pitanje od pre vishe od pola godine, ima li sanse da google uradi updejt Beograda na gmaps, slika im je stara preko 2.5godine a most na Adi je gotov sto bi im trebao biti imperativ da updejtuju BG?

Svaka vam cast za nove modele, odusevljen sam kvalitetom...

imenjaće, nakon dužeg vremena vidim, da si i ti ponovo u akciji. modeli su ti vrhunski :D jedva čekam da vidim još tvojih novosti. pozz :kk:

Hvala puno svima !!! :)
Ipak je sada kvalitet 3d objekata na prvom mestu, jer ce se raditi puno zgrada koje su zasticene kao spomenici kulture grada Beograda :) ukljucujuci i celu Beogradsku tvrdjavu.

@ Pegasus - Update grada je vec uradjen za 2010/2011, ali je kvalitet katastrofalan (los ugao slikanja, puno senki, ponegde su i fotografije iz zimaskih meseci sa snegom itd...)! Tako da je bolje da ostane i ova mapa iz 2009e :)

Vrh