Ali ovde se radi o odnosima sa velikim silama, već se radi o pokušaju vrha SNS da se ličnim i poslovnim aranžmanima obezbedi još koja godina podrške za opstanak na vlasti, tako što će privatnoj firmi da poklone zemljište na uglu Kneza Miloša i Nemanjine.Свињаринја не мора бити свињарија ако је свет у свињцу. Нашли сте кад да тражите уређен систем у односима са страним силама! Али ОК, правдољубишите до миле воље (само да не буде оно... разлупамо представништво Луфтханзе, Боље гроб него роб... Велика кита наша је дика,. а онда нам 6 Немаца заузме град а ми идемо својим послом и звиждућемо; а то нам се већ довољно пута понављало - тако смо и без тог кукавног Маршалата остали).
Ма не прецењује се. Је л` имају и пројекат у Албанији? Имају. Тиме држе и нас и Птаршије у шаху. Два племена се закрвила, група протува ће на томе да узме милијардицу. Класика, бар за Американце. Тако су и постали суперсила.Mislim da se precenjuje politička dimenzija ovakvog poduhvata, reč je samo o tome da su se ljudi sa sličnim, gramzivim pogledima na biznis jednostavno "našli". Politička pitanja su tu samo kusur.
Mi znamo, to treba javiti Vesari, on priča da je to bila gimnazija.Kaldrma.rs sajt preporucujem svim forumasima, zanimljiva istorija koja mislim da nije spomenuta na forumu
Калдрма је Весићев романтичарски портал. Имају и ок текстове, али увек вуку воду на страну власти. Ето према овом писању, зашто се Ћута није бунио за рушење војне академије и министарства војске након 2. светског рата.
Ето можемо сад да предложимо рецепт као и са Поштом на Савском тргу, да се сруши бивши ССНО што би рекли, и изграде те предратне зграде поново.
А Трамп нек прави куле негде у околини нове аутобуске станице.
A onda je neko iz nove vlasti video kako je Dobrović nagrdio Dubrovnik, pa odlučio da mu poveri jedan delikatan zadatak.Vojna Akademija i Ministartvo vojske i mornarice su teško oštećeni aprila 1941, i ostaci su srušeni još tokom okupacije (vidi se na snimcima iz vazduha).
Goran V. likes this.Kaldrma.rs sajt preporucujem svim forumasima, zanimljiva istorija koja mislim da nije spomenuta na forumu
Nisi u trendu, sicve011Goran V. likes this.