Šta je novo?

Generalštab

Читам текст, па могу да извучем закључке

1. Комтрејд - дакле продужавамо вазалство у области информационих технологија, нећемо се још дуго ослободити Брнабе и њеног буразера
2. Туризам - дакле хоћемо печеним прасићима и курвинско "месо"да продајемо и даље, само да се још мало омасови
3. Ја још не знам ко је иницијатор, а ко подржава идеју о генералштабу, али ми се каже да је иницијална идеја дошла од Јенкија, и касније здушно поджана од стране жвалавог полтрона. Имам осећај (можда грешим, видећемо) да је американцима мање битно где ће да граде кулетине. Њима дај и Славију и Генералштаб, он ће да изгради, само да може да профитира. Али овим нашим издајицама је изгледа нешто пуно стало да сруше то што Јенкији нису бумбама дорадили.

Нудио је још Дачић комплекс ГШ Трампу док је био премијер.
Значи идеја о лизању чизме је из наше кухиње.

Мени некако више личи на то. Амерканцима смо ми толико не битни. То ми морамо себе да понизимо, тај аутошовинизам и самопонижавање је болест која метастзира по читавом друштву.

20250429_172508.jpg

20250429_172519.jpg

20250429_172235.jpg

20250429_172531.jpg

20250429_172457.jpg

Bice ovo moćan lobi hotela i restoran sta mislis @vradovic

Pre će biti da će ovo samo način da ga hapšenjem i istragom bez rezultata "operu" od krivične odgovornosti, dok projekat ide dalje svojim tokom...

А можда је после оне срамоте у САД отпао дил са млађаним Трампом па више нема потребе за наставком процеса отуђења Генералштаба.

Деус екс махина или Деус екс машина (лат. Deus ex machina, грч. 'ἀπὸ μηχανῆς θεός';ápo mēchanēs theós) је латинска изрека која се користи да опише неочекиван, вештачки или невероватан лик или силу која се изненада појављује и решава ствар која је до тада била нерешива.

А можда је после оне срамоте у САД отпао дил са млађаним Трампом па више нема потребе за наставком процеса отуђења Генералштаба.
Pritisak na Trampa da ga sledeći put primi, a funkcioneri su potrošna roba za jednokratnu upotrebu.

Da ne teoretisem mnogo ali postoji li uopste jedna slika sa sastanka sa Trump Jr. kad je navodno bio drugi put pre par nedelja kad mu Hulja pekao prase?
Moguce da je bio ali se nije sastao s njim ili ga iskulirao

Mislim da ne bi išli preko JTOK-a. Preostala jedina minimalna nada mi je locirana u Javnom tužilaštvu za organozovani kriminal.

Uhapsiše ga što je uradio ono što su mu rekli, kao onog pandura za Savamalu :D

Hajde da vidimo šta će biti. Da li se odustaje od projekta ili se samo baca krivica na jednu osobu i nastavlja sa projektom...

A da li to znači da je dotični hteo da da takvu parcelu zbog jedne zajedničke vecere sa Trampom? Sramota. Ovde postoji samo jedno solomonsko resenje, obnoviti stara zdanja pre 2. Sv rata koja su tu srusena.

Imam neki osećaj za feeling da će sad u posao da uleti neki Rus....

Neka lična zapažanja, što bi rekao major Kursula:

Obe strane u ovom poslu ne žele nastavak projekta, svaka iz nekih svojih razloga i traže izlaz iz nastale situacije, a to je da se u javnosti odgovornost prebaci na jednog lokalnog činovnika koji će (dogovoreno) priznati krivicu i posle biti nagrađen (npr sa nekoliko stanova za porodicu, rođake, prijatelje...), po već uhodanoj praksi.

Živi bili pa videli.

Vrh