Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Proba EXIF orjentacije slike.JPG

Da li ovu sliku vidite vertikalno ili horizontalno? Na kom uređaju i browseru?

Original upload je bio: right, top. Da li to forum server odmah obrće u ispravnu orjentaciju? Ili ne?

Proba EXIF orjentacije slike.JPG

Bez brige, to je sasvim obična jpg slika, bez ikakvih promena.

Pa nisu planirane dodatne reakcije na postove.

Reče jednom prilikom @Igor da svako dodatno uvođenje "reakcija na postove" znači i resetovanje svih do sada datih (sakupljenih), odnosno pohvaljivanje bi krenulo od nule (bukvalno).​

Da to je mogući problem pošto se u test fazi novog foruma to desilo. Ipak ključni razlog je da se negativne reakcije i stavovi argumentuju u diskusiji a ne klikom na smajli.

Predlog
za izmenu naslova teme
Epidemija CoViD-19 -
u
Zdravstvo (covod 19)

Po prirodi i sadašnjim stanju naslov arhivira samu temu koja se jedina na forumu bavi zdrvstvom
dodavanjem reci zdravstvo u naslovu teme otvara jednu novu široku dimenziju, u kojoj bi i sami forumaši svojim postovima doprineli boljitku

na primer
uvid u enterijer , stanje neke čekaonice
Ispred ordinacije ili stepeništa, pristpa istoj, pomoglo bi bržem otklanjanju ili saniranju takvih stvari.
Takve teme nema na BBu i ako se radi o javnom prostoru koj bitno utiče na kvalitet življenja gradjana

Poslednja izmena:

Hvala, misluo sam da znam BB-ove skoro sve teme, al eto , onaj čika što sakriva stvari počeo da i mene zafrkava, a moja pretraga sa uporebljenim terminima zdravstvo, medicina nije dala tačne rezurtate
Hvala Sole caru BBa 😄😃😀

Još jednom da izrazim nezadovoljstvo i neslaganje sa mišljenjem da nije potrebna tema o zaduženjima vozila gradskog prevoza. Kada krenu da svi ovi autobusoljubitelji da reðaju postove sa zaduženjima, teme postaju neupotrebljive i ona jedna - dve poruke koje se provuku na stranici a da nemaju veze sa zaduženjima se izgube u moru poruka bitnih jednom delu forumaša. Kako možemo da imamo dve teme specijalizovane za cene kvadrata da ne bi smo na svakoj graðevinskoj temi imali raspravu i kako možemo da od skoro imamo temu sa fotografijama gradskog prevoza, za koju je @Jelancha dao bukvalno isto obrazloženje kao i ja sada...​

Autobusi
Privatni prevoznici
Gradske linije - predlozi i rešenja
Prigradske linije - predlozi i rešenja​
Lasta
Gradski prevoz u Srbiji
Trolejbusi
Tramvaji

@Igor
U svim pomenutim temama se piše o zaduženju vozila. Ili da se nešto preduzme po ovom pitanju, ili ću morati da počnem da prijavljujem.​

Nema potrebe za otvaranjem nove teme pošto imamo postojeće gde je sasvim opravdano da se pomene zaduživanje vozila u zavisnosti od toga da li su privatni prevoznici ili gsp.

Da li su to baš sve teme koje sam naveo? Ako nisu, u kojima je OK pisati? Da znam da li je vreme za pokretanje ignore liste ili ne?​

Предлажем да се отоври тема посвећена СНСтрели у којој ће се писати искључиво који гаражни број и који Китаро је на којој линији. Због неких нових чланова подфорум за јавни превоз постаје неподношљив и јасно се види пад квалитета дискусије.

Predlog da se ova tema prebaci iz "relax"u podforum gde je "vazdušni saobraćaj".

Vrh