Šta je novo?

Expo 2027

Koliko su realne ove sumanute EKSPO brojke?
 
Mogli bi onda u okviru Ekspa da probiju i podvožnjak Bulevar umetnosti - Crvene armije, pa onda da odrade i most na Adi huji, završe obilaznicu, rekonstruišu Pančevac...
Могли би у оквиру Експа да пребаце Титове остатке да се врте са плафона главне хале и посетиоци гађају парадајзом

Ко погоди његова слика се то вече на пар минута појави на Кули Београд
 
Te Titove ostatke,ako ih tamo, uopšte i ima,ispod one ploče,godišnje poseti preko 140.000 ljudi,i ostvari se značajan novčani priliv.
Paradajazom treba gađati,one koji su dozvoli, da se novac poreskih obveznika,suludo ulupa u Expo,jer će na kraju dana,Titovi ostaci,doneti puno više para od Ekspa.
Na kulu ,postaviti slike,svih onih ,koji su kupili stan na vodi,a rade za državnu platu,to su pravi heroji rada,prvog reda do reke.
 
Poslednja izmena:
Jeste offtopic, ali ne mogu da prećutim pitanje - Ako su toliko važne kao argument za ostavljanje tita u mauzoleju, a gde su te nazovi silne pare koje se kao sliju od prodaje ulaznica? Po prašini na eksponatima u muzeju se ne bi reklo da idu u samoodrživost muzeja.
 
Bolje što tih para nema,jer da se pojavi neko pametan tamo,potrošio bi ih na skidanje ploče,u potrazi za ostacima,pa bi onda otkrili jedan veliki džak peska,i ode BDP, u znate već gde.

Dotle je taj džak peska,vredniji od nasutog peska Ekspo temelja.

 
Poslednja izmena:
Ипак стране туристе кад дођу у Београд највише интересују Тесла, Тито и Ђоковић. Историјски музеј и народни музеј мање су им привлачни, у војном очекују више приче о ратовима 90их, а мање 19. века, ваздухопловни им није баш успут, а етнографски, педагошки, ПТТ, железнички, техничко-научни и сви остали мањи им уопште нису примамљиви.
 
Jeste offtopic, ali ne mogu da prećutim pitanje - Ako su toliko važne kao argument za ostavljanje tita u mauzoleju, a gde su te nazovi silne pare koje se kao sliju od prodaje ulaznica? Po prašini na eksponatima u muzeju se ne bi reklo da idu u samoodrživost muzeja.
Muzej je renoviran u više faza ostala je još kuća cveća i stari muzej
Zaboravio si troškove plata zaposlenih energenata itd
 
@direktor moguće, ali poenta je nešto drugo - ako smo sveli titov grob na nivo cirkuske aktrakcije, koja postoji samo radi dobre naplate ulaznica, neka taj cirkus otputuje na neko drugo mesto, gde će jednako biti aktraktivno/lukrativno. Izvinjavam se na oftopiku, neću dalje dok admini ne prebace gde treba...
 
JbT mora da otplati grehe makar lukratvno kroz ulaznice svako cimanje na drugo mesto pravi problem samo je to kod gangule zgoditak kao i glupost sa arenom i slične...
 
To što je Šapić spominjao da hoće da ga prebaci u Kumrovec ne znači da ovi iz Hrvatske hoće i da ga prime nazad. Ne verujem da je Šapić bio u kontaktu sa njima oko toga, već eto tako priča priče da bude zanimljiv verovatno samo sebi. Hrvatska verovatno neće da se povezuje ponovo sa tim delom neslavne istorije, a ne bi trebalo ni mi. Šta je tu je, to stoji sada tamo na Banjici i iako nije hrišćanski, nije previše ni bitno, jer Tito svakako nije bio hrišćanin da ne kažem antihrist.

Posećuju ga uglavnom turisti iz Ex-YU mada i toga će biti sve manje, jer mlađe generacije ne zanima previše Jugoslavija i taj deo istorije.

Da je negde na prostoru BnV verovatno bi ga već maknuli, ali pošto mu lokacija nije previše atraktiva - eto ta instalacija stoji tamo i dalje.

Što se mene tiče, ako ga hrvati hoće, neka mu prave mauzolej ili šta već tamo kod njih. Ionako imamo loše odnose sa Hrvatskom, pa možda bi ih taj gest saradnje malo popravio, ako je to bitno nečemu.
 
lokacija je sve sem da nije atraktivna :) a u redu da se otvori stoje i kolone turista iz Kine…ima Stari poštovaoce 😂 a Gangulu sam par puta sreo tamo u setnji, ako ostane gradonacelnik useljava se u Kuću cveća, kad može Brnaba sto ne bi on 😎
 
Били смо једним великим делом. Данас нико више није.
Имамо ми паметнија посла од Титовог гроба.
И била би баш поражавајућа статистика власти доктора Шапића да је успео два музеја да угаси.
 
Ово Шапићево гангулисањем са рахметли маршалом Брозом је само други ветар који баца прашину у очи пучанству, контра пројекту службе Динко.

Елем, да се вратимо пројекту ЕХПО 2027. Шта мислите да ли ће неки од објеката имати брисолеје на фасади (стадион, колодвор, велесајам)?
 
Jedna visinska🙂
Screenshot_20240429-140523_Gallery.jpg
 
Ako niste gledali svog Predsednika veceras. Pored sajma bice tri tematska parka:
1. Nesto kao Diznilend (trenutno se pregovara sa Legolendom)
2. Jedan tematski park sa rolerkosterima
3. Akvapark

Pored toga 2 golf terena sa 18 rupa, konjicki sport, centar za vodene sportove. Do sajma ce moci da se dodje brodovima. Bice i hotel sa 400 soba i jos jedan manji.

Pored usca ispod zemlje bice veliki akvarijum.

Nevezano za Sajam, uskoro se otvara nova linija do Majamija.
 
Više dece bi dolazilo u Legoland da je u nekoj od hala postojećeg sajma, npr. velika maketa Beograda i Srbije.
 
Vrh