Čovek je 1986. proteran sa fakulteta u Banjaluci pod optužbom da je 'za kapitalizam'.Mnogo me smara kada dovode ove komunisticke ekonomiste. Kao da ne postoji niko drugi nego ovaj Metuzalemov stariji brat da drobi na svaku temu.
Taj Bulevar umetnosti neće nikad.Mogli bi onda u okviru Ekspa da probiju i podvožnjak Bulevar umetnosti - Crvene armije, pa onda da odrade i most na Adi huji, završe obilaznicu, rekonstruišu Pančevac...
Nismo.Fakultet u Banjaluci???
Vi ste klan?
У периоду 1975-85. радио на Економском факултету у Бања Луци као асистент, а потом као доцент на предмету Политичка економија и Савремени привредни системи. У периоду 1986-91. ради у Институту економских наука у Београду као истраживач-сарадник и директор истраживања.
Начуо сам да ће бити посебно министарство за ЕХПО.
Nije 17 milijardi samo za Expo dokle ce se vise ponavljati ta glupost.Indonežani napraviše novi glavni grad za 32 milijarde dolara. Mi 17 milijardi evra samo za EXPO. Ima se, moze se
Znam, ali nije zgoreg napomenuti kad vec potenciraju da jeste.Nije 17 milijardi samo za Expo dokle ce se vise ponavljati ta glupost.
Železnička obilaznica isto.Mogli bi onda u okviru Ekspa da probiju i podvožnjak Bulevar umetnosti - Crvene armije, pa onda da odrade i most na Adi huji, završe obilaznicu, rekonstruišu Pančevac...
Ministarstvo čudnog hoda.Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena. Alan Ford.
...i krvi. Narod osim sporta ne zasluzuje bolje. Umesto da pricaju o poslovima i parama, pricaju o zaglupljivanju mase.Hleba i igara
Već smo imali uličnu trku 2022 godine.Formula 1 u okviru Expo2027
Pogledajte prilog 194258