marketwatcher
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.07.2022.
- Pohvaljen
- 2.177
Ako nivo organizacije bude kao nivo engleskog na expobelgrade2027.org...
Prethodne Specialized Expo izložbe je posećivalo 8-15 miliona ljudi tokom tri meseca, sa izuzetkom onog u Astani koja je stvarno daleko i u jako retko naseljenom delu sveta.
Kakvi god da smo, mi smo, računaj koliko će samo turskih gastarbajtera na proputovanju provesti dan da obidju Ekspo. A koliko će ih tek namenski doći, mnogi će prvi put pokazati ikakav interes da ovamo dodju, biće iznenadjeni ako tog trenutka ne budemo povezani vozovima sa makar Bečom, Pragom i Venecijom. A ako bude ovih vozova iznenadiće se što ne mogu sa glavne stanice ma gde ona bila ići vozom na sam Ekspo.
Ne znam samo znam da si ga ti prvi osetioШта ли је Вучић дао за ово.
In 1992, coinciding with the fifth centenary of the Discovery of the Americas, the Universal Exposition was held for six months in Seville, on the occasion of which the local communications network and urban infrastructure was greatly improved under a 1987 PGOU plan launched by Mayor Manuel del Valle:[67] the SE-30 ring road around the city was completed and new highways were constructed; the new Seville-Santa Justa railway station had opened in 1991, while the Spanish High-Speed Rail system, the Alta Velocidad Española (AVE), began to operate between Madrid-Seville. The Seville Airport was expanded with a new terminal building designed by the architect Rafael Moneo, and various other improvements were made. The Alamillo Bridge and the Centenario Bridge, both crossing over the Guadalquivir, also were built for the occasion. Some of the installations remaining at the site after the exposition were converted into the Scientific and Technological Park Cartuja 93.
Oni su imali pravi Expo.Sećam se kada sam bio u Sevilji da je ona mnogo unapređena tokom Expa koji je održan 1992. i tada sam pomislio kako bi bilo lepo da se to dogodi i kod nas.
Cestitke!Ne znam samo znam da si ga ti prvi osetio
Covek je naucio kako se radi sa lobistima. Nece oni nista osim $$.
Ajde da vidimo koliko ce ljudi da cestita na ovome!
Cestitamo!!!!
Uvek ce biti:Cestitke!
Ajde da vidimo sad transparentnost u poslovima.
A za pocetak da vidimo da se ne manipulise i da botovi i politicari prastanu sa pricom da je prethodni bio Dubaiju.
Dakle, tek smo dobili, a vec su lazi krenule.
Ajmo sad, dajte jasnu informaciju ljudima sta smo dobili, sta cemo graditi, koliko cemo uloziti i koliko zaraditi.
Ја бих прво питао да ли је способна да побољша стање у градском превозу, јер ће његова улога у превозу посетилаца до Сајма бити кључна. Тешко да би градили нову пругу због овога.Izložba će trajati tri meseca, svakog dana u proseku 100-150 hiljada posetilaca i oko 20.000 ljudi u organizaciji u širem smislu,
Bez ikakve šinske veze. Da li je ova vlast sposobna da za manje od četiri godine izgradi prugu Zemun-Aerodrom-novi sajam?
U masteplanu budućeg komleksa uključena je i zona gradske železnice tj. linija 4 Bg voza, čini mi se da je i Vučić danas to spomenuo. Što se mene tiče prednost dajem BG vozu u odnosu na sadašnje planove metro linija, koje će biti pogubnije i od stadiona i od expo-a.Lakši deo posla, da se dobije EXPO obavljen je. Sad sledi teži, da se većinskom delu SNS glasača objasni šta je to EXPO u stvari. Nemoguća misija...
U svakom slučaju ovo je sjajna vest i prilika da se unapredi infrastruktura u svakom smislu, te da se grad malo decentralizuje i dislocira u pravcu Surčina. Međutim, ukoliko se aerodrom i budući EXPO kompleks uključujući i nacionalni stadion ne povežu metroom, sa ostatkom grada, onda sve ovo nema ama baš nikakvog smisla.
Mozda si ti paranoičan, ne to ne znači da te ne prate.Lepo je to, ali i malo je cudno da dobijemo.
Prosli put smo slucajno dobili evroviziju 2007-8 kao nagradu za prakticno otcepljenje Kosova.
Danas smo dobili ovo bas u trenutku kada se planira konacni rasplet oko Kosova u interesu zapada.
Mozda i nema veze i teoretisem, ali osecam da ovakve nagrade male zemlje dobijaju samo kada treba jos nesto da progutaju sa tom nagradom.
U svakom slucaju ovo je dobar dogadjaj.