Šta je novo?

Evolution Voždovac

Zdravo, kakve su prve informacije vezane za ovaj projekat? Deluje zanimljivo...
Nova Kumodraška ulica da isprati stambeni projekat, realno ili ne?
Pozdrav.
Nova Kumodraška,gde je to tačnije koji broj Kumodraške ? Da ne bude kao što nude Bulevar oslobođenja a oni bliže Jajincima nego Banjici🫤

Investitor mi je rekao da oni nemaju nikakva saznanja da li će i kada biti Nova Kumodraška, niti imaju obavezu da rade bilo šta po pitanju ulice (što je i logično). Tako da po meni je ta priča vrlo neizvesna. A i svakako će ići samo do Vitanovačke tako da nije neka preterana korist i da bude te Nove Kumodraške (mada je logičnije da je to nastavak Bulevara Peka Dapčevića).

Danasnje fotke
IMG_6500.jpeg
IMG_6505.jpeg
IMG_6502.jpeg
IMG_6508.jpeg
IMG_6509.jpeg
IMG_6503.jpeg

Mozda je deo od vlasnika parcela ili preduzimaca pa nije u opticaju..tesko da su prodali 340 stanova

• Sviđa mi se
Reagovanja: mzo
Pozdrav, da li neko od lokalaca moze da opise kakva je lokacija, dostupnost objekata, prometnost i guzva, da li ima cigana u kraju itd

Pozdrav, da li neko od lokalaca moze da opise kakva je lokacija, dostupnost objekata, prometnost i guzva, da li ima cigana u kraju itd
Lokacija je okej, ima 4 linije gradskog prevoza blizu, i kolima treba 10-15 min do Slavije. U samoj Kumodraskoj nema problema sto se tice guzve, ali ce sigurno i toga biti kada se izgrade sve zgrade u okolini ukljucujuci Evolution.
Cigani su bili na mestu Smart Home-a koji je preko puta, ali ni njih vise nema.

Po meni je najveca mana nedostatak sadrzaja, za sve mora da se seda u kola, nekako je mrtav kraj ali verujem da ce se izgradnjom Evolutiona i to popraviti. U blizini u teoriji postoji sve i svasta, ali je sve na minimum 20 minuta peske.

Od svih projekta koji se grade u blizini, ovaj je na najboljoj poziciji, nema cigana. Kao sto sam prethodno pisao koliko je sta odaljeno. Odmah iza je SmartHome Vozdovac koji ce imati dosta lokala, tako da u startu ce taj deo da se digne sto se tice nekog sadrzaja, plus kada se zavrsi Evolution koji ce sadrzati neke svoje sadrzaje.

Lokacija je okej, ima 4 linije gradskog prevoza blizu, i kolima treba 10-15 min do Slavije. U samoj Kumodraskoj nema problema sto se tice guzve, ali ce sigurno i toga biti kada se izgrade sve zgrade u okolini ukljucujuci Evolution.
Cigani su bili na mestu Smart Home-a koji je preko puta, ali ni njih vi

Po meni je najveca mana nedostatak sadrzaja, za sve mora da se seda u kola, nekako je mrtav kraj ali verujem da ce se izgradnjom Evolutiona i to popraviti. U blizini u teoriji postoji sve i svasta, ali je sve na minimum 20 minuta peske.
SmartHome Vozdovac se zavrsava tako da ce u tom delu uskoro biti veci izbor sadrzaja, ljudi kao da su rodjeni u u automobilu, lenji, nece da setaju, Banjicka suma je na 10 min peske, Vojvode Stepe
jos blize, plus sadrzaj koji ce imati Evolution. Da, Slavija je bukvalno kada nema guzve 7-9 minuta, testirao sam vise puta.

Penji se ti uz Nikšićku pod nagibom od 45 stepeni u toku paklenog leta ili zaleđene zime sa kolicima i malom decom tih 10 minuta.

Penji se ti uz Nikšićku pod nagibom od 45 stepeni u toku paklenog leta ili zaleđene zime sa kolicima i malom decom tih 10 minuta.
Zasto da ne? Pakleno leto ne traje dugo, kao ni “zaledjena zima” to je sve ukupno mozda 2 meseca max, ali razumem, ima mnogo lenjih osoba, jurili prasiće u svojim selima gde su odrasli, pa im sada u gradu smeta izbrdica i nagib i poledica, zato su svi kao trutovi i morzevi.

ко год је осмислио да те улице између Степе и Кумодрашке иду право на доле је очигледно изузетно паметан, чак ни нема изговор да су то ад-хок нагло изграђени крајеви као Калуђерица. Ај није ни толико тешко пењати се сем ако си неки старац слабашни, али је јако ружно

ко год је осмислио да те улице између Степе и Кумодрашке иду право на доле је очигледно изузетно паметан, чак ни нема изговор да су то ад-хок нагло изграђени крајеви као Калуђерица. Ај није ни толико тешко пењати се сем ако си неки старац слабашни, али је јако ружно

Zanimljivo da imaš upravo takvo trasiranje ulica koja su veza VS i Kumodraške za deo ispod Vitanovačke, tu idu cik-cak i manji je nagib (prijatnije za pešake), dok su u gornjem delu sve veze veoma strme pravolinijske ulice.

Voždovo naselje postoji od 1904. godine koje je kasnije nazvano Voždovac i nalazi se na brdovitom terenu.
To je nekada bio seoski kraj, sa kućama i putevima koji su se spontano razvijali uz nagib, bez planskog nivelisanja.

Vrh