Šta je novo?

Evolution Voždovac

Mislim da će to da funkcioniše kao običan lokal, stanari imaju određen popust i to je to.
Niko ne plaća održavanje, nama je tako rečeno.

Da li je neko kupio stan ovde, neka iskustva?

Super je lokacija, do Autokomande nekih 5 min autom ili oko 2km, gledao sam od Smarthome Vozdovac, posto je Evolution odmah iza, do nekog objekta “Prevoz robe, stvari i selidbe” koji je kod samog kruznog toka. FON, FPN i Banjicka suma su na oko 10 minuta peske ili ti oko 600m.

Meni se lokacija jako dopada, jedino me brine to da li ce saobracajna infrastruktura, uprkos planovima, uspeti da isprati svu tu izgradnju. Inace volim kumodrasku bas zato sto je mirna i sto je niska spratnost ali upravo to se menja u poslednje vreme. I ne znam sta da mislim o investitoru, ako razumem karici grade sto ne znam da li je dobro ili lose😁 ali za moje potrebe dolazi u obzir skroz.

Svakako je sada svugde tesno sto se tice saobracajne infrastrukture, pogotovo na ovakvim lokacijama, sve vise se gradi po BG-u i svugde ce biti sve gore.

Da li ste ovde kupi stan ili razmisljate?

Meni je zanimljiv sadrzaj koji nude, portir, SPA, teretana, kasnije i za potencijalno iznajmljivanje je sve to plus, a opet sa druge strane i blizina popularnih fakulteta u tom krugu.

Sto se tice investitora mislim da ce sve tu da bude ok, radovi dobro napreduju.

Vrh