Šta je novo?

Epidemija CoViD-19

Da li ćete se vakcinisati i kojom vakcinom?

• Da - Sinopharm

Glasovi: 32 10,1%
  • Da - Sputnik V

Glasovi: 25 7,9%
  • Da - Pfizer-BioNTech

Glasovi: 81 25,6%
  • Da - bilo kojom dostupnom vakcinom

Glasovi: 49 15,5%
  • Da - AstraZeneca

Glasovi: 23 7,3%
  • Da - Moderna

Glasovi: 2 0,6%
  • Nisam siguran sačekaću još

Glasovi: 44 13,9%
  • Ne želim da se vakcinišem

Glasovi: 60 19,0%

• Ukupno glasača
    316
A šta ćemo ako nam se usnica navuče na vanredno stanje kao na dop? Radikali ionako najviše vole vanredna stanja i nesreće, to im je sadističko zadovoljstvo.

Dr sci. med. Vučić je sad rekao da hlorokin nije dobar i da pređemo na tradicionalne kineske metode. Dakle pravac kurs akupunkture i Feng šui .

Sa tim što sada ne samo da nemamo PKB nego nemamo ni kvasca.

"ПКБ Корпорација је правни следбеник Пољопривдног комбината Београд који је одлуком Владе Републике Србије, као државно предузеће основан 27. децембра 1945. године, са задатком да снабдева Београд основним производима исхране."

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=720167#p720167:13ekvaqm je napisao(la):
tragac » 23 Mar 2020 06:34 pm[/url]":13ekvaqm]Dr sci. med. Vučić je sad rekao da hlorokin nije dobar i da pređemo na tradicionalne kineske metode. Dakle pravac kurs akupunkture i Feng šui .
Da bi odmah zatim rekao da smo naručili velike količine hlorokina.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=720171#p720171:2ilfioba je napisao(la):
Zuma » 23 Mar 2020 06:43 pm[/url]":2ilfioba]. . nego nemamo ni kvasca.
Neka firma u Vojvodini počinje proizvodnju kvasca, biće i za izvoz - kako je rečeno.

To je bio primer nečeg zaista osnovnog čega nema - bez toga ni 'leba ne bi imali da jedemo - a ne argument po sebi. Koliko ima sličnih osnovnih proizvoda sa čijom se proizvodnjom u slučaju nestašice ne može početi tako brzo kao sa kvascem? Koliko smo izvora vode prodali?

Deluje mi preterana odluka da svakog pozitivno testiranog drze 10-15 dana u raznim hangarima...

Nije preterano, već neophodno. Ne možemo računati na savesnost naših ljudi...

Nije samo savest u igri. Taj koji je bolestan ima priliku da zarazi ukucane a onda oni dalje. A onda je sve uzalud. To je trebalo odmah da se uradi tj pre dve nedelje.

Da li kisa koji ce padati ovih dana uticu na teze prenosenje virusa napolju?

Haha, 5 minuta ranije kaže da se u Evropi dele milijarde, pa onda uličarski rečnik, alo bre ja znam koliko vam je javni dug znam sve... a odmah potom kaže da je Kristin Lagard rekla da nema nikakve potrebe da u ovim okolnostima države gledaju koliki im je javni dug... i tako dalje i tako dalje

Bolje na kraju samo pročitati vest, ipak je zdravije ne gledati ovo

Konačno imamo nešto što liči na nekakav plan.
Što je svakako bolje nego da nemamo ikakav plan.

Meni se ovo trpanje ljudi u hangare i njihova buduca ekranizacija cini kao odlican paravan za upumpavanje 4 milijarde podobnim clanovima kluba.

Sviđa mi se kako mediji (i strani i domaći) pišu da je Kina ''pobedila Koronavirus''.

Napokon jedno njegovo obraćanje bez šizofrenih napada i promena raspoloženja. Samo jedan ispad ("alo bre" rečnik) i naravno pitanje Pinka zbog kojeg "nije pričao" o političkim protivnicima par minuta.

N1 je poslao možda svog najgoreg novinara Tanju Aleksić koja je postavila prilično glupa pitanja (na koje je već odgovorio).

No raduje, da je predsednik pričao bez dramskih pauza, sažeto i jasno, bez mnogo skretanja sa teme.

Da li se kontrolisao zbog Kineza, nebitno, napokon konferencija najbitnijeg čoveka u zemlji koja je mogla da se normalno gleda.

Inače, Pink šalje na ove konferencije Jovana Palavestru, a čini mi se da je to čuveni Joca Palavestra sa Indeksa 90-ih - šteta što se moralno srozao.

Zanimljivo je da Kinezi danas nisu objavili ili nije prenet podatak za 23. mart o koroni tj. broj novih umrlih i izlecenih na Worldometers.

Spremno 173.000 paketa za starije koji ne mogu da izlaze.
FB_IMG_1584995884614.jpg

FB_IMG_1584995860751.jpg

Ne "za starije", nego samo za one čija je penzija niža od 30.000 dinara.

Pa ako prima penziju starija je osoba i ne sme da izlazi nisam mislio na starije punoletnike.

Vrh