Ovaj prvi je kao da si ga drzao u mesari na podu
Mnogo gledaš horor filmove, brinem se...Ovaj prvi je kao da si ga drzao u mesari na podu
Od cega da se pravi onda?Mali savet za one koji rade kupatilski namestaj. Mnogim musterijama sam radio kupatilski namestaj od iverice,mdfa, kompakta , kamena. Zapamtite ovo, NIKAD NE KORISTITE IVERICU. To je materijal kome voda nikako nije prijatelj. Mdf bas ako morate,farbani mdf ako je dobro ofarban/ plastificiran a najmanje kompakt. Dosad sam svakoj musteriji rekao da ne koristi ivericu ali sam radio sa njom i uvek je kasnije bio problem. Zato vise nikad , nikom ne radim ivericu i mdf u kupatilu a vi ako imate majstora koji ce staviti taj materijal zapamtite da se taj poso zove- drz bure vodu dok majstori odu.
Potpuno se slažem Propali su mi nekoliko ormarića koje su bile od iverice. Poslednji je bio izvana plastika unutra iverica ali voda je našla put i ormarić je propao. Sada kupujem samo plastičneNIKAD NE KORISTITE IVERICU. To je materijal kome voda nikako nije prijatelj.
Da li biste mogli da okacite slike nekih vasih projekata kupatila?Kompakt ploce. Kamen skup
koji je gramofon?Ikea, zove se Rudsta.
AT-LP120XBT-USB. Dobro se pokazao. Najviše sam ga uzeo zbog Blututa jer sam zvučnike stavio na drugu stranu sobe i lepo radi tako povezan.koji je gramofon?