Šta je novo?

Enterijer

.... Nazalost svakodnevno nailazim na neozbiljne musterije koje misle da sve sto leti se i jede ili tako nesto. Dosta od mene i pameti i saveta.....
🤣
- Majstore , kad ste vec tu može li usput ili posle samo još i ovo, ono...
👿
ipak reci NE, sigurica za izbegavanje grba i grbetina 😎
Dosta od mene i pameti i saveta..... 😃

@Medekobrada

Kako to funkcioniše? Gde to ljudi trebaju da vide i šta? Ne verujem da ih vodiš kroz stan ljudi gde si radio kuhinju :) Mog majstora sam našao na preporuku, ali dok nisam video njegove radove na fejsu i instagramu, nisam dobio kompletnu sliku kako radi i šta je bio pravio. Naravno da smo se čuli pre svega preko telefona i objasnio mu šta želim, ali prošlo je dobrih par meseci razmena poruka, skica sa moje strane, informacija sa njegove o izvodljivosti i razmena broja modela ugradne tehnike pre nego što smo sve usavršili i odabrali. Komunikacija je ključ u ovom slučaju, portfolio i nije toliko bitan, ali što da ne u današnje vreme interneta :)

Da. Sve musterije vodim u stanove koje sam zavrsio ili trenutno radim. Sve musterije su zadovoljne i radom i cenom i sa svima sam u prijateljskom odnosu tako da nije problem da pokazu. Danas sam zavrsio stan gde po prvi put musterija nije zadovoljna i tu naravno nece pokazati. Nisam ni ja zadovoljan tom musterijom ali sam ponosan na rad i kvalitet koji je dobio bukvalno za nula dinara moje zarade

Pa ne znam, malo bi mi bilo cudno da mi neko napravi kuhinju, a onda posle dovodi random ljude da gledaju kako je uradjeno. Bolje da napravis sajt.
Ovako ostavljas utisak nekog ko je tek usao u biznis.

Treba razmisliti , ume dara da bude skuplja od mere...
Mnogi koriste slike svojih radova iz telefona., koje se pregledaju uz kafu sa potencijalnom mušterijom.
Slike okačene na Instagram, fb, i sl. pored potencijalnih mušterija dobre su za prizivanje belih i crnih reketaša ....

Poslednja izmena:
Posle danasnjeg iskustva uspeo sam da musteriji radim "besplatno" . Musterija je odabrala materijal koji je bio 3580 din/ kvadrat. Uspeo sam da taj dezen kod dobavljaca kupim za 2070 din/ kvadrat. Kako je trebalo 21 kvadrat , moje ruke su 20%, na celu spavacu sobu i predsoblje musterija je ustedela tacno koliko su moje ruke. Eto, nekog hoce jeftino da prodje.

Jel imas popust na medijapan radi izrade frontova za kuhinjske elemente?

Vecina agt medijapana je snizena sa 5500 na 3500 din. Drveni dezeni uglavnom 20%

Jos par sitnica i spremno za useljenje. Uradjeno za 10 dana
20231027_173616.jpg
20231027_173642.jpg
20231027_173654.jpg
20231027_173715.jpg
20231027_173737.jpg

Sve super! Jedino mi mesing ne ide sa ostalim bojama u toj kuhinji. Zapravo, generalno loše iskombinovane boje, ali mesing/zlato baš štrči ovde.
To one Soho (kopija Buster+Punch) ručice? Koliko su $?

Musterija bira boje ,stil i dizajn Predlozim samo sta tehnicki i ergonomski treba i na musteriji je . Za rucice neznam cenu. Sigurno skupe. Meni najbitnije da sam dobro uradio, da je musterija zadovoljna i da traje. Ovde je zena musterija i to preferira od prvog dana.Uzivo boje deluju bolje a zlatna je zlatna

Poslednja izmena:
Domacica ne volii diht lajsne
👀 pa nije ih ni stavila osim iza sudopere 😄
ali morala je bar na sastavu dve radne ploče , vremenom pojavice se zazor i tu ce upadati mrve i slivace se niz straniice svašta.
👁️👁️ Reko bih da je ugrradni frižider u čošku ako jeste,, fali gornja ventilaciiona ,,rupa,, kako bi vreli vazduh sa rešetke frižidera imao izlaz

Inace ,, izvedba,, vrlo korektna .👍

Nikad ne stavljam diht lajsne. Plocice nalezu iznad radne ploce i sve je nevidljivo zadihtovano. Zazori su nula i dajem 30 godina garanciju. Nema ciscenja ni pozutele silikonske trake na lajsni. Ventilacije ima i to dobre samo sto je skrivena.

Enterijer je mnogo više od stolarije
predlažem da postove nastaviiš na stariijoj temi
- zanatsko ćoše -
otvorene davne 2011 god
Evo i linka gde ceš videti i radove drugiih članova BBa 😄
,

@Medekobrada ajde reci koji prostor u kuhinji svi ne iskoriste kod nas u 90l5% slučajeva baci se prostor
A @Igor Bi mogao u ovu sekciju da prebaci i zanatsko cose

@Medekobrada Kako ostvarujes zapitvanje izmedju radne ploce i plocica? Konkretno u ovom slucaju,gde imas ovaj stub,sta vec gde nije sve pod 90 stepeni da ga 'ebes.

Vrh