Šta je novo?

Državni put Ib reda br. 27: Loznica-Valjevo–Lazarevac (za sada Iverak–Lajkovac)

Ne verujem da su ukradeni kablovi oni su pod zemljom i u kanalima koji su predviđeni za te stvari pre će biti da su oštećeni negde jer kad se oni provuku posle toga ima još majstora koji tu rade druge završne poslove i dovoljno da masina malo zakači kabal ne mora fizički da ga razdvoji ali u njemu samom ošteti jeda provodnik i eto muke. Možda je samo osigurač pao ali nikog to ne zanima da prođe i vidi to ali uglavnom na dosta mesta to ne radi ili svaka treća ili ceo red ili par komada u nizu a to ukazuje na gore navede stvari sto sam napisao. Lako se to utvrdi šta je, kad ima volje ima i načina.

IMG_1118.jpeg
IMG_1128.jpeg
IMG_1126.jpeg
IMG_1111.jpeg

Sad vam je jasno zašto je ograničenje 80km/h i znak divljač na putu. Pa nije urađena zaštitna ograda tj žica nisu imali vremena verovatno. I prva deonica što je puštena, šest meseci nija imala zaštitna ograda i kad su je stavili nisu stavili znak 100km/h. Koja je ovo sprdnja i zaje*******avanje ovog naroda koji to plaća.

И тако стоји завршена саобраћајница....не знам шта бих рекао за лудости у овој земљи! Небитан ми је разлог, само ми је мука од ове окупиране земље и гомиле подгу.них мува!

Za 27.01.2025. su i meni rekli da će biti jer kako kaže moj izvor ne pominje se ništa drugo tako da je verovatno tad, e sad videćemo ako ne bude onda je ovo prevršilo sve moguće granice

Znači da rezimiramo. Januar je mesec kad se ništa u Valjevu ne radi. Čeka se da se vrati sa odmora ko sve treba... proslavi... jer su odjednom svi pobožni do krajnjih granica. Sad je sedmi mesec kako izvode radove na obilaznici i jos nisu nasuli 2.2km. Sto znaci da će trebati min 36 meseci da se završi. Onda preko godinu dana je završen deo za proširenje ind.zone i tako stoji,kao da je ništa. Samo u Srbiji i zemljama treclćeg sveta država moze da ti zabrani gradnju jer planiraju da ti otkupe zemljišite, bez ikakve odgovornosti. Po logici nije moje, šta me briga

За неколико недеља?

Ili je ovaj snimak veoma bajat ili ovaj debelo laže koja vertikalna i horizontalna signalizacija i odbojne ograde to je sve odavno postavljeno kad na saobraćajnici nema nikog i osvetljenje na KT radi. Sad im je prilika da otvore ili narod samo razgrne one barijere i da se vozimo normalno

Vrh