Ljudi su racionalni za koga da obnove sinagogu i sa postojećim imaju problem sa održavanjemToliko su para dobili mogli su obe sinagoge da obnove umesto ovih generickih zgrada koje ce za koju godinu AI da radi.
A možda ih i ne interesuje…Toliko su para dobili mogli su obe sinagoge da obnove umesto ovih generickih zgrada koje ce za koju godinu AI da radi.
I koja je njegova poenta toliko daleko od DunavaАл погледајте колико је бедан линијски парк на овом делу између ових комплекса...
Upravu si. Bolje umesto parka da izgrade kompleks zgradaNikakva, ja zaista ne znam zašto se pravi toliko široko šetalište 100 metara od paralelno isto toliko širokog šetališta pored obale Dunava.
Što bi rekli: duplikat.
МождаHehe, nije. Ocekivao si ovo od mene?
Trenutno se gradi jedna moja zgrada u Dakaru u Senegalu sa pravim i čistim linijama. Možda ti se bude dopala. Biće gotova za par meseci.Можда, лично зграда ми се свиђа, волим праве и чисте линије
![]()
Kako je ovaj objekat deo Prostorno kulturno-istorijske celine "Staro jezgro Beograda", a pod prostornom kulturno-istorijskom celinom podrazumeva se „urbano ili ruralno naselje ili njihovi delovi, odnosno prostor s više nepokretnih kulturnih dobara od posebnog kulturnog i istorijskog značaja“ (Zakon o kulturnim dobrima R Srbije, 1994).![]()
Milan Prosen
Spremna za rusenje. Kuca profesora arhitekte i akademika SANU Andre Stevanovica koji ju je projektovao i u njoj ziveo na uglu Gospodar Jovanove u Kneginje Ljubice. Bio je neprikosnoveni autoritet na...www.facebook.com
Kuca profesora arhitekte i akademika SANU Andre Stevanovica koji ju je projektovao i u njoj ziveo na uglu Gospodar Jovanove u Kneginje Ljubice se sprema za rušenje, predlažem okupljanje oko pbjekta i sprečavanje da se udje sa mašinama. Dosta je više.
Naravno @Гага
I ako je zgrada u Senegalu, projektovana je na Dorćolu pa donekle ima veze sa temom...
Nadam da Igor neće zameriti
Upravna zgrada za održavanje puteva Senegala, nešto kao naš Beograd Put.
Pogledajte prilog 238983Pogledajte prilog 238984
Pogledajte prilog 238985