Drago mi je da ima publike na ovoj temi, jer ne volim previše dugačke reportaže da kačim, te sam onda ostao dužan sledećih nekoliko fotki, i pojašnjenja:
Prvo kalkan samačkog hotela, gde se (ispod ove koprene) baš dok sam slikao, razbija fasada. Zaista prošlo je već pola godine, a oni su i dalje u fazi ogoljavanja, ali gradilište je definitivno aktivno:
Zatim, u neposrednoj blizini, par slika iz Solunske ulice, i alternativno pozorište Kosmodrom:
I do njega niz simpatičnih prizemljuša, uskoro bivše, a jedna je i naslov knjege Dr. Neleta Karajlića. Na njih se nastavlja GP Napred projekat, i skroz na kraju, levo, je hotel Mona.
A imam i kontra fotku, ispred Mone - niz (ili uz, kako kome volja) Solunsku:
Pogledajte prilog 1
I za kraj projekat GP Napred, gde su pre neki dan skinuli skele, pa postavili nove, iz nekog meni neobjašnjivog razloga:
A za projekat u Dubrovačkoj smo već odgovorili ranije da je lokacija ukleta, i da je to verovatni razlog stopiranja projekta. Nakon skoro 20 godina parloženja, pa uklanjanja starih temelja, mučnog problema podzemnih voda, zidanja nelegalnog sprata i obaranja skele od strane majke prirode, zaključak se sam nameće.