Šta je novo?

Dolce Vita (Vizura) - stambeno hotelski objekat

20241121_090956.jpg

Кад се следећи пут постави питање, акига изабрати за градоначелника, ето одговора: инвеститора објекта, а ови што су градили за извођаче радова у граду.

Jedva cekam da cujem utiske ljudi koji su uzeli stanove ovde, iskreno bas je neverovatno koliko su brzo odradili projekat rekao bih

Devojka je arhitekta, mogu da potvrdim 😂
Svakako mislim da bi izgledala zgrada lepse da je skroz bela ostala fasada.
Istine radi, devojka arhitekta je projektovala celu zgradu u beloj boji ali je ultimatum Sekretarijata bio da poslednje tri etaže budu sive; javnost treba da zna da odluka Sekretarijata ima veću težinu od odluke devojke arhitekte

Istine radi, devojka arhitekta je projektovala celu zgradu u beloj boji ali je ultimatum Sekretarijata bio da poslednje tri etaže budu sive; javnost treba da zna da odluka Sekretarijata ima veću težinu od odluke devojke arhitekte

Sekreterijat onda nema ukusa 😂

Nažalost i ovde su stavili ove odvratne panele... Tu u blizina ima zgrada sa sličnim, ali zelenim. Kao da su ih nabavili kod kineza.

divno! kao nasminkana decja klinika u tirsovoj...vhunac su mi bele klimice veselo rastrkane po braon kontojnerima na vrhu "objekta"....prelepota jedna

meni je ova zgrada iskreno super, ali lokacija...najnebitnija na svetu...zato projekat sam po sebi i nije doživeo neku popularnost

Poslednja izmena:
Vrh