Šta je novo?

Delta District

Izbrojah 8 kranova...
1000025715.jpg

Kad se setim kako je kukao na promociji svoje knjige, da je shvatio kako je pravda i vladavina prava najbitnija u nekoj zemlji, bla, bla…
Inace, moja majka je radila u Pekabeti kad ih je kupila Delta i svima je zapreceno (naravno usmeno) da ce dobiti otkaz ako ne prebace zarade u Delta banku. Pretpostavljam da je to radio sa svakom kupljenom firmom i tako je uspeo da odjednom veliku banku zavalja Italijanima.
Takodje, ima jedan dogadjaj iz Pekabete na Slaviji (bila blizu Meka) kad je upao unutra, a tad vecina stanovnistva nije ni znalo kako izgleda. I poceo da vice na radnice kako je to sve njegovo i zaposlenoj koja je imala pauzu za rucak pretio da ce da je otpusti jer valjda se nisu poklonile il sta vec.
U svakom slucaju ni jos pet zatvora, ni pet Cedinih rupa (kako je sam tvrdio) nece njega promeniti u (postenog) coveka!
А шта си очекивао од веома алавог чика Мишка. Такав је одувек, поготово од када је био потпредседник Владе Србије (1990.године), тада га је Милошевић поставио на то место, а због наводних успеха у пословању као генерал Хемијске индустрије Жупа из Крушевца. Он је иначе из Крушевца.
За ово што си навео за Пекабету је апсолутно тачно, а то је иначе све смишљено и договарано са пајташима у хотелу Славија.

Sticajem okolnosti srećem gazda Miška često, jer radimo u istoj zgradi, puca nadmenost u njemu. Toliko da gospodinu otvaraju vrata da izađe, valjda ne može sam da ih gurne. Da ne pričamo o tome što nonšalantno prelazi BZĐ van pešačkog, kad treba da skokne na ručak u Crown Plazu.

Vrh