evo i komentara @KrCanOdlični snimci i dva komentara:
1) Neverovatna mi je činjenica toka misli ljudi koji su gradili put u CG, kakva li je to sublimacija moždanih aktivnosti kada prave autoput pa razmišljaju kako će se do njega stići i iz pravca PG i iz pravca Kolašina. I onda ih zamišljam onako stanu kao telad u šarena vrata da dumaju, i počnu polako da rade dve vijuge u glavi (kao homer simpson kad mu zumiraju mozak) , te zamišljaju kako će se to samo od sebe rešiti. I eto čime to rezultira.
2) Koliki beše rok za deonicu do Požege? Ovde ima da se radi još godinu i po dana minimum. Razočaravajuće.
Kod mateševa će se ići starim mostovima a put će do puštanja srediti.
Nema nikakvih radova. Sve stoji od kraja prošle građevinske sezone. Mislim da je ista situacija i na putu Mijakovići-Vrulja.Има ли неко информацију шта се дешава са радовима од Пљеваља ка Јабуци и ка Метаљци?
Ево гледам филозофску емисију. Чист софизам! Нико ништа не зна, а знају све!Evo emisija koja je sinoc isla u program.
REFLEKTOR: Kada se očekuje zvanično otvaranje prve dionice auto-puta Bar - Boljare?
Благодарим на тужној информацији!Nema nikakvih radova. Sve stoji od kraja prošle građevinske sezone. Mislim da je ista situacija i na putu Mijakovići-Vrulja.
Ukoliko ne utiče na bezbednost vozača a postoji viši interes poput turističke sezone, ne vidim razlog zbog čega se deonica ne bi pustila krajem juna.Мене радује и да тако проради, до половине јула! Свакако ћемо убрзо сазнати да ли је то реално!
Дал је могуће? Светлост при крају тунела!Na autoputu pušten u rad sistem trajnog napajanja električnom energijom
U narednom periodu će se intezivirati testiranje opreme i sistema u tunelima, sve u sklopu ubrzanih aktivnosti ka obezbjeđivanju uslova za otvaranje autoputawww.vijesti.me