Šta je novo?

Crna Gora

Slične se stvari i kod nas dešavaju i rade ali prosto je veće i izgubi se u masi.
A da su im rekonstruisane magistrale dobre to je zaista tako ali su i dalje magistrale i samo to sređivanje nije im rešilo probleme koje imaju u saobraćaju.
Dok se ne završi autoput i ta obilaznica oko BD i dalje prema Luštici i HN sve drugo je svaka čast putujemo udobno ali i dalje vroma dugo.
A iskustvo mi govori da ćemo čekati na te krucijalne stvari koje rešavaju velike probleme.

Veoma malo puteva koji su sređeni rešava saobraćajne probleme koje imaju.
Presvukli su puteve ali vrlo malo saobraćajnih problema su rešili.
Evo do pre mesec-dva ako realno gledamo od BG do primorja procentualno je više lošeg puta bilo u CG nego što je bilo u SRB.
Samo što oni kad rehabilituju 10km to je kao 50km kod nas.
To je moj utisak.
Mogli bismo mnoooogo da pričamo na ovu temu.
Ja sam dugo živeo u CG i često provodim mnogo vremena dole (i po nekoliko meseci u komadu) svi imaju neke svoje probleme, ima ih koji su super zadovoljni a ima i onih koji baš i nisu.
Srki, ja sam bio ljut zbog puteva i nisam bio 10g u Cg iako imam kucu i veliko imanje. Svaki put kad sam isao i vracao obavezno kazne,a ogranicenja 40 i 50.
Ove godine sam krenuo napaljen da je sad mnogo bolje i da je raj na putevima, i razocarenje jos vece.
Usao sam na Kulu i Rozaje pa na Kolasin, autoput i Podgorica Niksic. Pa nazad na Podgorica-Petrovac-Bar-Krute pa Albanija.
Za sve Marinike, Gruhonjice i ostala goveda i onih njihovih glasnogovornika na ovom forumu, mozete da mrzite Srbiju ali Cg nece jos 87g pa ni tad da stigne SRBIJU sa infrastrukturom!

Odakle tebi pravo da meris ko voli Srbiju i koliko? Koji si ti q, neki ovlašćeni merač Srbometrom? Odakle ta samouverenost da je Srbija vise tvoja nego nečija?

Recimo, mogla bi se braniti teza itekako da su upravo takva goveda uništila našu Srbiju (rečnik pozajmljen od tebe).

Za admine, ili brišite oba posta, ili nijedan. Kad se vec permanentno dozvoljava govor mržnje...

Vrh