Šta je novo?

Crna Gora

Sa ovim se slažem - svi polako pretiču Srbiju. Ono što je šansa Crne Gore u slučaju da dođe do gušenja trenutne pobune u Srbiji, jeste da privuku stručne ljude iz Srbije da popune rupe u njihovoj administraciji.

Ali ono što je posebno diskutabilno sa auto-putem ka Srbiji, jeste da ako Srbija stane na putu ka EU, a Crna Gora uđe, pitanje je da li će auto-put kao Boljaru izgubiti na značaju, jer će Crnoj Gori prirodno biti u interesu da se povezuje sa drugim zemljama EU, a ne sa nama.
Pojma ti nemas druze, izmisljash i spinujesh. Gore putne infrastrukture od Cg ima samo Albanija, nemogu da stignu SRBIJU jos, ma nikad.

Pojma ti nemas druze, izmisljash i spinujesh. Gore putne infrastrukture od Cg ima samo Albanija, nemogu da stignu SRBIJU jos, ma nikad.

Netačno i bez bilo kakvog utemeljenja u realnosti. CG sve magistralne pravce sređuje, jedan po jedan. Vecina je sređena.

I lakše im je, mali su.

Bosna ima najlošije puteve u regionu, onda Makedonija i Albanija, a onda Srbija. Gledano iz cipela vozača automobila.

Pre nego što napišeš bilo šta, nauči pravopis srpskog jezika. Onda možda i uvažim tvoje mišljenje, a sada zaista ne mogu.

To da li je neko imao pristup boljem ili losijem obrazovanju ne znaci da isti taj ne treba bude saslusan.

Takvi kulturrasisticki ad hominem argumenti su na nivou izjave da Srbija ima najgoru infrastrukturu - debilni. A tek sto ce da nas prestignu, samo sto nisu.

Prilozi

• IMG_1552.png
    IMG_1552.png
    129,3 KB · Pregleda: 29

REGIONALNI IZVEŠTAJ: Novi „istraživački centar“ otkrio prosečne dužine penisa u zemljama Balkana – svi u istom košu, ali Srbi za mrvu „odmakli“

U regionalnoj javnosti danas je odjeknuo „naučni izveštaj“ Instituta za Veoma Važna Pitanja (IVVP), koji je objavio najnovu listu prosečnih dužina penisa u državama Zapadnog Balkana. Prema navodima „stručnjaka“, razlike su minimalne, ali dovoljne da pokrenu novu rundu lokalnog takmičenja i čuvenog balkanskog nadmetanja.

Prema objavljenim rezultatima — koji, kako ističu autori, „treba da se shvate krajnje neozbiljno“ — situacija u regionu izgleda ovako:

• Bosna i Hercegovina – prosečno 12.9 cm
  • Crna Gora – prosečno 13.0 cm
  • Hrvatska – prosečno 12.8 cm
  • Severna Makedonija – prosečno 12.7 cm
  • Slovenija – prosečno 12.9 cm
  • Srbija – prosečno 13.1 cm

Iako su razlike praktično zanemarljive, institut tvrdi da je „statistički dokazano“ da su Srbi „za nijansu, ali baš nijansu“ iznad regionalnog proseka. Autori napominju i da je moguće odstupanje od ± 13 cm, zavisno od toga ko priča, gde priča i pod kojim okolnostima.

Regionalne reakcije su očekivano burne. Dok jedni relativizuju rezultate, drugi ih zbijaju u nove meme formate, a treći već najavljuju reviziju merenja „uz prisustvo međunarodnih posmatrača“.

Portparol IVVP-a poručio je:
„Mi stojimo iza svog rada, sve dok neko ne dokaže suprotno, a ako dokaže, i mi ćemo tvrditi da smo sve vreme bili satirični.“

NAPOMENA: OVAJ TEKST JE POTPUNO LAŽAN, IZMIŠLJEN I NASTAO ISKLJUČIVO KAO za*******.

REGIONALNI IZVEŠTAJ: Novi „istraživački centar“ otkrio prosečne dužine penisa u zemljama Balkana – svi u istom košu, ali Srbi za mrvu „odmakli“

U regionalnoj javnosti danas je odjeknuo „naučni izveštaj“ Instituta za Veoma Važna Pitanja (IVVP), koji je objavio najnovu listu prosečnih dužina penisa u državama Zapadnog Balkana. Prema navodima „stručnjaka“, razlike su minimalne, ali dovoljne da pokrenu novu rundu lokalnog takmičenja i čuvenog balkanskog nadmetanja.

Prema objavljenim rezultatima — koji, kako ističu autori, „treba da se shvate krajnje neozbiljno“ — situacija u regionu izgleda ovako:

Iako su razlike praktično zanemarljive, institut tvrdi da je „statistički dokazano“ da su Srbi „za nijansu, ali baš nijansu“ iznad regionalnog proseka. Autori napominju i da je moguće odstupanje od ± 13 cm, zavisno od toga ko priča, gde priča i pod kojim okolnostima.

Regionalne reakcije su očekivano burne. Dok jedni relativizuju rezultate, drugi ih zbijaju u nove meme formate, a treći već najavljuju reviziju merenja „uz prisustvo međunarodnih posmatrača“.

„Mi stojimo iza svog rada, sve dok neko ne dokaže suprotno, a ako dokaže, i mi ćemo tvrditi da smo sve vreme bili satirični.“

NAPOMENA: OVAJ TEKST JE POTPUNO LAŽAN, IZMIŠLJEN I NASTAO ISKLJUČIVO KAO za*******.
Ahahahaha

Zaboravio si samo da napišeš da li je ovo u erekciji, ili u stanju mirovanja :D

To pravi ogromnu razliku, i mislim da nas nikad neće stići XD

To da li je neko imao pristup boljem ili losijem obrazovanju ne znaci da isti taj ne treba bude saslusan.

Potpuno se slažem sa tobom, uzgred budi rečeno.

Isto tako, to što svako ima pravo na mišljenje (kao i da se isto čuje), ne znači ujedno kako je svako mišljenje jednako vredno.

U konkretnoj stvari, a stojim iza te ocene čisto empirijski gledano: kada te neko baci na slučajno izabran CG put i na slučajno izabran Srb put, verovatnoća je značajna kako si u CG završio na boljem ili jednakom putu. Ako posmatramo samo magistralne pravce, verovatnoća gotovo teži 1 (100%).

Opet cu ti reci da spinujes.
Prvo, ijako sam Srbin nisam iz srpskog govornog podrucja.
Masinski sam inzinjer
Ti decko ne pricas o putevima ni o institucijima, tebi je osnovni cilj blacenje Srbije.
Onda izvini za pravopis - to objašnjava.

A što se tiče ovog ostalog, ne blatim ja Srbiju, nego tebi smeta istina. A to je već karakterni problem. A i vaspitni.

Ja letos išao na bjelasicu preko berana i zakačim ribarevine berane 30+ km čistog makadama totalno neočekivano. Posle vidim da to tako stoji 2+ godine i evo vidimo da se sad završava. Takve slučajeve ja nisam doživljavao u SRB, da ne računamo ćacilend u centru grada.

Takođe, sam doživljaj saobraćaja je na neuporedivo nižem nivou u cg, za početak tamo je vezivanje pojasa i dalje egzotika(ko to ne veruje jednostavno nema dodira sa pg) a neverovatan je broj uključenja na magistrale gde je savršeno legalno skrenuti levo i preprečiti prometnu magistralu. Mi smo na jako niskom nivou svesti u saobraćaju al kod njih je to još dva nivoa ispod i bilo kakvo glorifikovanje i hvaljenje saobraćaja i putne infrastrukture u cg je apsurdno. Pogledajte samo ove snimke iz vazduha ribarevine-ba, gde je bukvalno svaka kuća pored puta dobila (polu)legalno uključenje na jako bitnu magistralu, na šta to liči i kakve to bezbednosne implikacije nosi?

Da se podsetimo - to je to.

Vrh