Ovo moje unuce nece docekati a nije da sam bas u najzrelijim godinama. Ova trasa uz eksproprijaciju po ovim cijenama gradjevinskog materijala milijardu. Po meni do 2020 Matesevo- Andrijevica i Smokovac-Matesevo. Sve ostalo bajka.
Bolje da ga ima nego da ga nema. Sustinski ne rjesava problem guzvi u ovom dijelu primorja.Kakvo je generalno misljenje naroda o rekonstrukciji Tivat-Budva? Meni se čini kao loše rešenje jer je magistrala već bila nebezbedna, a sada će kao 2+2 sa većim brzinama biti još nebezbednije. Takođe, kako put i dalje prolazi kroz naselja tu će i dalje nastajati zagušenja i usporavanje saobraćaja pa samo proširivanje ima još manje smisla.
Možda je ovaj put trebalo ostaviti kao 1+1 lokalni, uz rekonstrukciju ako je bila potrebna. A razmišljati o regionalnom 2+2 putu koji obilazi naselja.
Ja baš zato razmisljam da je bolje da ga uopšte nema. Jer ne rešava ni jedan problem, a pored toga što košta više, drastično smanjuje i bezbednost kako vozača tako i svih ostalih učesnika u saobraćaju.Bolje da ga ima nego da ga nema. Sustinski ne rjesava problem guzvi u ovom dijelu primorja.
Ја мислим да ће свакако бити много боље него је сада, и да је ово добар увод да се коначно поради на обилазници око Будве и Тивта, и да ће са те две обилазнице све добити на додатном значају. Много више за локално становништво него ли за нас туристе које 2-3 пута годишње прођу туда.Ja baš zato razmisljam da je bolje da ga uopšte nema. Jer ne rešava ni jedan problem, a pored toga što košta više, drastično smanjuje i bezbednost kako vozača tako i svih ostalih učesnika u saobraćaju