Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Iskreno, meni je bolje i da bude sporije ali po propisu, nego brzo i mimo svih propisa.
BiH uvek treba posmatrati na drugačiji način - to je duboko nefunkcionalna država, ne u smislu sukoba entiteta, nego u smislu propisa koji se primenjuju za svaki njen deo. Jako je nezgodno upravljati bilo kojim projektom tamo.
Prosto neverovatni podatci za ono vreme. Da se zastide svi danasnji gradjevinci I drzava. Uzivao sam slusajuci, mada sam skoro sve znao, jer sam odrastao uz njega.
Ovo moje unuce nece docekati a nije da sam bas u najzrelijim godinama. Ova trasa uz eksproprijaciju po ovim cijenama gradjevinskog materijala milijardu. Po meni do 2020 Matesevo- Andrijevica i Smokovac-Matesevo. Sve ostalo bajka.
Ja i dalje ne mogu da verujem da su deonice odvojili kod Tološa, umesto kod Farmaka. Vole valjda da sav saobraćaj za budvansku i barsku rivijeru ide kroz Pogoricu...Tako će i biti još jedno pola veka, a nije moralo
Druga deonica crnogorskog auto-puta ka granici sa Srbijom, od Mateševa do Andrijevice, duga 21 kilometar, ulazi u završnu fazu priprema, a prioritet će ...
Sto se tice tog puta to je jedna velika sramota za izvodjaca, sto se tice samog stanja i organizacije gradilista. Vozila od Jaza do kruznog toka ka Kotoru idu dobrim delom makadamom koji je prepun rupa i ulegnuca, a od kruznog do aerodroma se ide novom trasom u koju nisu ugradjene sahte, pa efektivno nema 2 trake vec 1.5 u kojoj je tesko obici nekoga. Ne verujem da ce ovo u celosti biti gotovo u 2025. godini, na par mesta jos nisu ni usli u imanja ljudi, deluje da se skroz stihijski radi.
Rok za Tivat- Jaz je januar 2026 godine. To je jos 8 mjeseci ili jos 40% od pocetka izrade radova. Iz te perspektive kad se gleda solidno napreduju radovi. E sada se prica da jos nijesu rijesili imovinske odnose i vodovodne cijevi pa to usporava. Najava je da u spicu sezone nece biti asfaltiran 1km od 15.5km koliko je duzina projekta. Osim garaze na skijalistu Kolasin u zadnje 3-4 godine nema projekta u kojem je Bemax (pod)izvodjac radova a gdje su se desila kasnjenja.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.