Šta je novo?

Cene nekretnina

Osoba koja je samnom studirala, jeste kupila direkt od investitora 2022. i jeste kredit

Šta te zanima?

Tacno znam koja je to zgrada, drugar zivi par kuca ispod

Pogledajte prilog 259328
Mene cudilo sto je samo 80m2. Verovatno imaju idealne delove u vlasnistvu pa ima bar dva a mozda i tri vlasnika na vertikali a nisam siguran kako tu ide za kredit odnosno da li uopste moze na kredit. MOra i krov da se renovira. Nista ne spominju dvoriste. Moguce je da je ono u vlasnistvu samo jednog vlasnika.

Zvao, pomnozis to sa 1.2 - 1.4
Mislim da nisi u pravu. Obično u BW ide 1000-2000e brto na celokupnu cenu stana više po spratu. Znači ako uzmemo da je ovaj 70kvm *4k = 280k i da kažemo da je prizemlje onda pošto ti hoćeš četvrti sprat to bi bilo 284-288k i još ako je neka baš baš specijalna pozicija ajde neka je 300k znači 1,1x. Naravno ako bi išao na penthouse i 15+ sprat onda bi se dobio i faktor 20% ali 40% već ulaziš u segment premiuma. Za 6k imaš stanove u njihovim premium zgradama tipa Bristol sa visokim plafonima i ne znam šta sve. Pozovi i proveri ako te interesuje još jednom jer sigurno nije 40% veća cena od oglašene. Što znam iz drugih kompleksa po NBG obično su 10-15% veće cene i to je onda većina tu. Ali niko nije 40% veću cenu stavio od te kao "oglašene".

Vrh