Šta je novo?

Cene nekretnina

43 kvadrata čistog horora za 133.500 evra
Zašto mi niko ranije nije rekao da se rančevi prokletih po Senjaku sada opisuju kao: "U stan se ulazi iz zajedničkog dvorišta sa lepo održavanom baštom"
Nisi ti video ovaj.

Ionako mi više niko ne pije vodu sa česme. Ne znam ni gde je dobra uopšte.
Razumem šta hoćeš da kažeš.
Za jedan deo Tatarskog brda isto znam da su se svi priključili nelegalno, kao i Kamenjar(obe lokacije se predstavljaju kao bogataške u NS-u/ new money still).
Treba nositi uredjaj za prečišćavanje vazduha sa sobom prilikom kupovine stana i otvoriti prozore tokom dana i videti šta uredjaj pokazuje 😉
Generalno nije to toliki problem, poneses flasiranu koliko ti treba. Veci je problem sto vode generalno nema na toj lokaciji. Mnogo se izgradilo, svi zalivaju baste i pune bazene a vodovod onaj stari. Ceo taj potez generalno kuburi sa vodom, zimi tu i tamo leti je bas nema. E sad u nekim delovima su radili nove vodovodne cevi, nesto su sredjivali ali dokle se stiglo i sta je uradjeno ne znam. Drugar je radio na tim projektima i nesto se radilo dok je bilo inostrano finansiranje. Onda se svasta izdesavalo, razni "strucnjaci" su dosli na celo firmi i .. sad vise ne radit tamo :D

20251113_174509.jpg

Bice da ima bar ovakav parket i namestaj stilski

Rucno radjeni persijanac 10 m2 cena sitnkca 80 000 evra za cas se to potrosi

Vrh