Šta je novo?

Cene nekretnina

Vi se smejete ali ono je istine. Isto i u NL. Zato ja pola posla obavim u Srbiji. Lakše i brže. Sva dijagnostika u Srbiji i onda ako treba dalje onda u NL da preskočiš čekanje. Na svu sreću ništa još nije trebalo dalje. Tako da za sad Srbija je po tom pitanju super.
Pa normalno, poredis totalno dva razlicita sistema. Moze i u NL isto kao kod nas, samo ce da te kosta 50x vise a ovde ti je za dzabe (maltene)

Vi se smejete ali ono je istine. Isto i u NL. Zato ja pola posla obavim u Srbiji. Lakše i brže. Sva dijagnostika u Srbiji i onda ako treba dalje onda u NL da preskočiš čekanje. Na svu sreću ništa još nije trebalo dalje. Tako da za sad Srbija je po tom pitanju super.
Ja i dalje ne vidim nikog da se doseljava u Srbiji iz te EU.

Da se vratimo temi jer možemo da se složimo da se ne slažemo po tim pitanjima.

Ti nema šta da se slažeš i ne slažeš dok ne kreneš da živiš ovde i osetiš sve čari sistema. Lako je tuđim... gloginje mlatiti, a najlakše praviti se pametan o tome kako je ljudima u državi u kojoj ne živiš, već u koju dolaziš sa velikim parama turistički.

Ova država je fantazija za zdravog, pravog, bogatog čoveka. Samo dok ti ne zatreba policija, sud, zdravstvo, školstvo, socijalna zaštita, komunalne usluge, ili poželiš da se baviš malim biznisom. Onda se raj pretvara u pakao.

Vrh