Šta je novo?

Cene nekretnina

Једна од лепших иронија ми је та што су домаћи евроталибани подржавајући отцепљење ЦГ, односно онај намештени референдум, заправо сами подржали губитак последње сламке спаса евроинтеграција Србије.

Један шизофрен, ирационалан и изгубљен свет који својим менталним цепањима штети овом народу немерљиво много.

Ja sam alergičan na domaće liberale jer oni ne vide dalje od nosa i opterećeni su estetikom, međutim uzdržavam se zadnjih godinu dana od napadanja na iste jer mislim da je crveno-crna banditska garnitura mnogo kancerogenije društveno tkivo od njih.

Ako ništa, liberali su bar providni u svojim idiotskim ciljevima, dok ova bag** glumi neke patriote, ogrće se zastavama, šatro zastupa nacionalne interese itd. dok paralelno potpuno razara državu do nivoa afričke banane.

Једна од лепших иронија ми је та што су домаћи евроталибани подржавајући отцепљење ЦГ, односно онај намештени референдум, заправо сами подржали губитак последње сламке спаса евроинтеграција Србије.

Један шизофрен, ирационалан и изгубљен свет који својим менталним цепањима штети овом народу немерљиво много.
Još kad bi mogao da nam objasniš kakve veze ima Crna Gora sa ulaskom Srbije u EU, cenim da bi ti mnogi bili zahvalni na tako nesvakidašnjem insightu.

Prepreka za ulazak u EU su glasači poput tebe, a ne ti koji su podržali otcepljenje Crne Gore. Uostalom, ako žele da se otcepe, ko smo mi da im branimo? Ti ćeš sutra ženu da vežeš lancem za radijator ako poželi da se razvede od tebe?

Još da nam povežete sve to sa cenama nekretnina, pa da imamo sve moguće uvude ikada.

Referendum o kome ti govoris se odigrso pre 20 godina?! Ali kakve to veze ima sa evrointegracijama, niko nije ni mogao očekivati da ni Srbija ni Crna Gora još uvek neće pristupiti EU. Sada je uzvesno da će CG će ući pre Srbije, ali daleko od toga da je njihov put pristupanja efikasan i brz, a bukvalno su uradili sve što je od njih traženo u smislu Alaska u Nato, priznavanja nezavisnosti Kosova, itd.

Što ne pokušaš?
Kada obučim zamenu za mene.
Onda negde gde je sunčano i toplo većinom godine.
Znaš šta je još npr Filipe. Da uložiš npr 300k to a obveznicama dobijaš 15k neto godišnje bez poreza idućih 10 godina garantovano i to u eurima. Sa 15k godišnje eura mislim da možeš iznajmiti 6 meseci komotno stan lep i na Kipru i bilo gde. I plus možeš da menjaš lokaciju gde hoćeš svake godine. E sad jedino što tih 300k dobiješ nakon 10 godina a koliko će to da vredi niko ne zna. Ali i sa stanom je tako... Može bit super a može bit loše.
Mislim da ne mogu da budem negde 6 meseci turistički. Ne znam koliko je max.
Obveznice ili akcije posle moje 40-te god, tako otprilike vidim da će biti.

Još kad bi mogao da nam objasniš kakve veze ima Crna Gora sa ulaskom Srbije u EU, cenim da bi ti mnogi bili zahvalni na tako nesvakidašnjem insightu.
Моја процена је да вам то није могуће објаснити. Иако је заправо врло једноставно.

Kada obučim zamenu za mene.
Onda negde gde je sunčano i toplo većinom godine.
Samo gledaj negde da nije sirotilja oko tebe. Znaci nix neki mali bazeni, da ima sauna, da nema obican kafic umesto traj micelin star restoran… zamisli neka zlatara bude pored tebe pa moras da slusas poliranje nakita svaki dan. Fuj.

Poslednja izmena:

Meni se nesto cini da su se otcepili zbog onih drugih talibana.

Ja cu sad brutalno 😀
2250e po kvadratu, jos prizemlje.
Dzabe im gradjevinska dozvola, jedna glavna ulica, ako ides levo da se pomolis da te puste da se iskljucis, a ako se ukljucujes levo sa sporedne na glavnu da se pomolis jos vise. Sporedne ulice dvosmerne sa sirinom jednosmerne. Steta tako vrh lokacija, a raspad sistema, urbanisticki haos. Pecenjara, farbara, vulkanizer, auspuh servis, stovariste, auto servis, staklo servis, specijalizovani servis za sta god zamislis da moze da se zamisli, jedno za drugim, trotoara bez. A ti pored njive u lux novogradnji. Sto je Dostojevski pisao: Sve srecne porodice lice jedna na drugu, isto tako je rekao sve periferije u Srbiji lice jedna na drugu, i periferija manjeg grada i Beograda su pecenjara, farbara, ledara... Samo za izdavanje jer je blizu aerodroma, pretpostavljam da dosta ljudi tamo radi stan na dan jer ima dosta nekih hotelčića. Za zivot nije bas, bar ne meni.
100% . Ima jedno dobro test pitanje a to je - gde majka moze da provoza bebu u kolicima?

Gde može da je provoza u Zemunu?

Moze po Kalvariji, Save Kovacica, Zemun Gospodska.. Tamo gde ne moze, precrta se kriterijum "za porodicu " - "X"
EDIT: Dodacu i one ulice iznad Pozeske gde su parkirani automobili zauzeli trotoar - isto "X".

Poslednja izmena:
Vrh