BaneDobriSin
Beginner
- Učlanjen(a)
- 11.11.2023.
- Pohvaljen
- 71
O čemu se sve ovde trabunja Filipovi postovi o nekakvim stanovima mi izgledaju kao oftopik teški
Navlače ih Ameri kao što su i nas pred Rambuje i sve ostalo. Marketing i laž! Samo se nadam da su Rusi malo pametniji do sad. Moje lično mišljenje je da se rat nastavlja jer ima još puno masti (novca) na Zapadu da bi stali. Kad smo mi mogli ratovati 9 godina plus sankcije, ovi rat u Ukrajini nisu ni osetili osim malom većih cena... Narativ je ratni, svi vlastodršci su unuci nacista kojima je cilj osveta a sada se čini da su na domak pobede... Samo da se Srbija izvuče bez rata, a za ove me baš briga. Osetićemo mi ekonomski to da ali samo da na učestvujemo u ratu.Bilo bi tako da se Evropa pita, do poslednjeg Ukrajinca i Rusa po mogućstvu. Nego ih Tramp izgleda opasno sve istresao iz gaća sa ovim istragama o korpuciji, i Ukrajinsku i demokratsko-evropsku stranu, o kojima će ubrzo da isplivaju rezultati istrage ako ne legnu na rudu... plus pretnja da će da obustavi isporuku oružija... po svemu sudeći lako bismo mogli da bez tog rata udjemo u Novu godinu.
Zato se sve više forsira priča kako će Rusija da napadne Evropu, i da treba pod hitno potrošiti ogromnu lovu (koju nemaju ali će odštampati). 2026. je poslednje mirno leto u Evropi, reče onomad nemački ministar odbrane.
Taj mladić je vođa navijača... Znači krimos prve klase... Nije neki random mladić. To se dešavalo uvek i precizno su znali koga ciljaju. A na tog "mladića" su već 2 puta pokušali ubistvo...Cene stanova rastu, a devedesete nam se vracaju: https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...-devojka-mladica-se-rasplakala-drugari-ocajni
Koliko sam skapirao u sred bela dana
Jel' ti kazes da je to sto se desilo okej, opravdavas nesto ili mi se samo cini?Taj mladić je vođa navijača... Znači krimos prve klase... Nije neki random mladić. To se dešavalo uvek i precizno su znali koga ciljaju. A na tog "mladića" su već 2 puta pokušali ubistvo...
Ne opravdavam već samo kažem da se to uvek dešavalo i uvek će se dešavati i dešava se svuda u svetu. Ovo spada u naručena ubistva i to kriminalnih krugova. Kako nije nikad mene dok sam kao student išao po mraku s večere iz 4.aprila na Kumodraž peške napao... Dajte. Taj što je angažovan isto zna koga gađa. Ne bi smelo u po bela dana slažem se ali toga ima svuda u svakoj državi. Mislim da je bespredmetno o tome raspravljati. Daleko smo mi još od 90-ih po meni (koji sam preživeo i živeo u tim 90-im i ne ponovile se nikad nikome).Jel' ti kazes da je to sto se desilo okej, opravdavas nesto ili mi se samo cini?
Alo Dzo u sred bela dana na NBG puno civila
Pa to ne sme da se desava ne sme neko da pomisli tako nesto da uradi ikada, a kamoli u sred bela dana u guzvi
Znači black Friday došao na ZlatiborZlatibor izgleda pukao. Vec neko vreme se pise o tome kako je izgradjeno previse apartmana, da je ponuda ogromna, pa se izdavanje sve manje isplati jer su apartmani cesto prazni. Nema ga Labud da opovrgne te tvrdnje, ali evo i nekih spustanja cena, mada pitanje da li je stvarno spusteno ili je samo marketing (dignes cenu pa das staru sa navodnim popustom).
Ne znam Dzo, ne bih bio tako optimistican sto se tice 90-ih, skoro zena u Visnjickoj banji nadrlja ni kriva ni duzna, a ti kako hoces... https://www.b92.net/lokal/beograd/h...na-ranjena-u-pucnjavi-u-visnjickoj-banji/vestNe opravdavam već samo kažem da se to uvek dešavalo i uvek će se dešavati i dešava se svuda u svetu. Ovo spada u naručena ubistva i to kriminalnih krugova. Kako nije nikad mene dok sam kao student išao po mraku s večere iz 4.aprila na Kumodraž peške napao... Dajte. Taj što je angažovan isto zna koga gađa. Ne bi smelo u po bela dana slažem se ali toga ima svuda u svakoj državi. Mislim da je bespredmetno o tome raspravljati. Daleko smo mi još od 90-ih po meni (koji sam preživeo i živeo u tim 90-im i ne ponovile se nikad nikome).
Mnogo ima ubačenih crnih i sivih para, drugo krimosi iz navijačkih groupa rade kao privatna vojska za vladajucu kliku pa,im se toleriše kriminal. Čekamo samo dal će prvo da bude Noć dugih noževa ili Kristalna noć, SA već imaju (sni ih povremeno u ćacilendu)Jel' ti kazes da je to sto se desilo okej, opravdavas nesto ili mi se samo cini?
Alo Dzo u sred bela dana na NBG puno civila
Pa to ne sme da se desava ne sme neko da pomisli tako nesto da uradi ikada, a kamoli u sred bela dana u guzvi
Ne da je puko nego svi oni sto su jurnuli da ulazu u apartmane misleći da će silne pare da zgrnu ima da skacu od sreće ako to uspeju da prodaju po ceni po kojoj su platili. Mega za***, ali pumpalo se ozbiljni i po novinama i po televiziji, sve stručnjak do strucnjaka. Da li može neka paralela, ne znam …Zlatibor izgleda pukao. Vec neko vreme se pise o tome kako je izgradjeno previse apartmana, da je ponuda ogromna, pa se izdavanje sve manje isplati jer su apartmani cesto prazni. Nema ga Labud da opovrgne te tvrdnje, ali evo i nekih spustanja cena, mada pitanje da li je stvarno spusteno ili je samo marketing (dignes cenu pa das staru sa navodnim popustom).
Mislim da su paralela stanovi na dan u Bg, svi i njihova mama (koja ce da menja posteljinu) su resili da zaradjuju par hiljada po garsonjeri u Bg, blizi se EXPO.Ne da je puko nego svi oni sto su jurnuli da ulazu u apartmane misleći da će silne pare da zgrnu ima da skacu od sreće ako to uspeju da prodaju po ceni po kojoj su platili. Mega za***, ali pumpalo se ozbiljni i po novinama i po televiziji, sve stručnjak do strucnjaka. Da li može neka paralela, ne znam …
Ja ne znam stvarno šta je definicija "puko" ali sad sam gledao evo apartmane dvosobne stanove (50+ kvadrata) za sledeću nedelju - znači low season i ispada od 60-100e noć... Tako da po meni to baš nije neka definicija puko. Znači gledam da ima parking, da stan NEMA kosine da razbijem glavu, da ima eventualno bazen, da ima lepu kuhinju i da ima mesta za sve nas znači 50+ kvadrata a ne 25-30. Znači ti apartmani u sezoni idu i preko 100e sigurno.Zlatibor izgleda pukao. Vec neko vreme se pise o tome kako je izgradjeno previse apartmana, da je ponuda ogromna, pa se izdavanje sve manje isplati jer su apartmani cesto prazni. Nema ga Labud da opovrgne te tvrdnje, ali evo i nekih spustanja cena, mada pitanje da li je stvarno spusteno ili je samo marketing (dignes cenu pa das staru sa navodnim popustom).
Jel stvarno misliš da je Beograd opasan grad u odnosu na velike gradove u UK, Franuskoj, Nemačkoj? Ja imam utisak da neki ljudi bukvalno sebe ubede da je ovde sve loše kako bi se to uklopilo u tu njihovu ideju Srbije kao najgoreg mesta za život. Treba imati kritičan stav, ali ovde se piše kao da živimo na ulicama Port au Prince-a.Ne znam Dzo, ne bih bio tako optimistican sto se tice 90-ih, skoro zena u Visnjickoj banji nadrlja ni kriva ni duzna, a ti kako hoces... https://www.b92.net/lokal/beograd/h...na-ranjena-u-pucnjavi-u-visnjickoj-banji/vest
To licno mene plasi, do skoro se ovakve stvari nisu desavale, bar ne toliko cesto... Da ne idemo u offtopic, ali strah me je za bezbednost, posla za mene u unutrasnjosti nema, a u Beogradu postaje sve opasnije i opasnije. Ko prezivi, pricace.
Te što gledaš su luksJa ne znam stvarno šta je definicija "puko" ali sad sam gledao evo apartmane dvosobne stanove (50+ kvadrata) za sledeću nedelju - znači low season i ispada od 60-100e noć... Tako da po meni to baš nije neka definicija puko. Znači gledam da ima parking, da stan NEMA kosine da razbijem glavu, da ima eventualno bazen, da ima lepu kuhinju i da ima mesta za sve nas znači 50+ kvadrata a ne 25-30. Znači ti apartmani u sezoni idu i preko 100e sigurno.
Ima naravno i za 20-25e ali to je jedino ako ideš sam ili s curom, studentski...
Ja imam utisak da ti volis dinamicno okruzenje.Jel stvarno misliš da je Beograd opasan grad u odnosu na velike gradove u UK, Franuskoj, Nemačkoj? Ja imam utisak da neki ljudi bukvalno sebe ubede da je ovde sve loše kako bi se to uklopilo u tu njihovu ideju Srbije kao najgoreg mesta za život. Treba imati kritičan stav, ali ovde se piše kao da živimo na ulicama Port au Prince-a.
Onda po toj tvojoj definiciji i Beograd je puko. I u BGu imaš budžaka za Nepalce i naše isto za male pare... Sad u srednjim godinama da se nas 4 stišće na krevetu na otvaranje, da prolazim na kant po noći kad idem u WC... Onda neću ni da idem u takav turizam. Bolje mi je da sam kući. To što ti pišeš je za studente pa može sve, od Karaburme sa zajedničkim kupatilom bez slavine, pa nosiš u ruci onaj cvet slavinu da vodu odvrneš kad ideš da se tuširaš do "lux" soba u Studenjaku.Te što gledaš su luksDok plati struju, čišćenje, posteljinu, amortizaciju, porez, prazan hod...
Da eventualno ima bazen ?Ja ne znam stvarno šta je definicija "puko" ali sad sam gledao evo apartmane dvosobne stanove (50+ kvadrata) za sledeću nedelju - znači low season i ispada od 60-100e noć... Tako da po meni to baš nije neka definicija puko. Znači gledam da ima parking, da stan NEMA kosine da razbijem glavu, da ima eventualno bazen, da ima lepu kuhinju i da ima mesta za sve nas znači 50+ kvadrata a ne 25-30. Znači ti apartmani u sezoni idu i preko 100e sigurno.
Ima naravno i za 20-25e ali to je jedino ako ideš sam ili s curom, studentski...
Ok. Ok ... Nemoj da se žestišOnda po toj tvojoj definiciji i Beograd je puko. I u BGu imaš budžaka za Nepalce i naše isto za male pare... Sad u srednjim godinama da se nas 4 stišće na krevetu na otvaranje, da prolazim na kant po noći kad idem u WC... Onda neću ni da idem u takav turizam. Bolje mi je da sam kući. To što ti pišeš je za studente pa može sve, od Karaburme sa zajedničkim kupatilom bez slavine, pa nosiš u ruci onaj cvet slavinu da vodu odvrneš kad ideš da se tuširaš do "lux" soba u Studenjaku.
Da idem sam i da moram samo da prespavam na proputovanju za negde onda ok. Ali za odmor ja tako gledam. Ne tražim 5* ali nivo 4* i da ne tražim parking non stop već da imam parking i da imam normalni šporet a ne rešo i slične gluposti.
Sve što si naveo gore mora da plati i onaj koji nije lux i koji je lux...
Srećno sa prodajom43kvadrata starogradnja, kompletno renoviran dvosoban stan(realno srednji kvalitetan nivo radova, nije luks), zastakljena terasa sa ostavom, 1 sprat, dvostrano orjentisan, baš super mikrolokacija, ima parkinga koji se ne plaća, zelenila, pogled je na mornaricu to jest mogući NS na vodi.
U pitanju je Liman IV u NS-u. Uz stan se dobija i svoj box u podrumu i zgrada ima biciklanu i 2 lifta, dobro održavana.
Cena 159k, uskoro treba da izladje na oglasima.
Uz specijalni KOD Filip01 Beobuild se dobija popust od 3k eur(onu 1k sebe častim)![]()