Zivimo li mi u istom gradu ili ne? Bolje da nadjemo ako ima uopste neki kraj koji nije takav, mada sumnjam.ali je prepuno djubreta i prljavstina je na visokom nivou
Nije toliko prljavo na Vracaru. U Mileve Maric je jako prljavo i djubreta na decijem igralistu je premnogo. Ljudi bukvalno bace polu praznicu flasicu koka kole na pod bez ikakvog problema. Kante za djubre su uvek prepune djubreta i djubre je uvek oko kante.Ne znam na koju prljavštinu misli ali isto može da se kaže i za Vračar plus na Vračaru nagaznih mina od kučkara koliko hoćeš plus sve ostalo. No svako vidi ono što želi da vidi, a ne vidi ono što ne želi![]()
Taj GDS je bio finansijer i nadzor na cuvenoj "smrdljivoj zgradi" na NBDG ako se dobro secam. Toliko o njihovoj "vrhunskoj gradnji". Stepu su takodje izfuserajili na kvadrat i ako su i tamo imali masnu zaradu. Bilo bi veoma zanimljivo videti koje su firme izvodjaci, koje podizvodjaci i gde su im vlasnici danas
Pa tamo je kraj NBGD, a iza ciganmala. Drugar ima stan na poslednjem spratu i gleda na tu stranu. Vidi ih kao na dlanu.Nije toliko prljavo na Vracaru. U Mileve Maric je jako prljavo i djubreta na decijem igralistu je premnogo. Ljudi bukvalno bace polu praznicu flasicu koka kole na pod bez ikakvog problema. Kante za djubre su uvek prepune djubreta i djubre je uvek oko kante.
Uvek mozes u titovku neku i da odrzavanje bude 0Sto se vise pise o Borci ovde sve mi bolje izgleda kao lokacija
Mada ja bih uvek pre gledao kucu nego stan, ali dobro ima i to mana (odrzavanje skuplje jbg).
ovo od gds u borči stvarno nije loše kao potencijalna investicija koju bi kupio, sačekao da se izgradi i prodao. realno je očekivati 3k na kraju izgradnje što je 500 eur razlike po kvadratu. nije loš dealSto se vise pise o Borci ovde sve mi bolje izgleda kao lokacija
Mada ja bih uvek pre gledao kucu nego stan, ali dobro ima i to mana (odrzavanje skuplje jbg).
Ne znam, ovamo gde su oni stanje na igralištu je da kažem u rangu ostalih igrališta, kako kad. Jednom prilikom na Vračaru hteo da pustim dete da puzi medjutim pikavci okolo, nagazne mine... šta ti duša ište.Nije toliko prljavo na Vracaru. U Mileve Maric je jako prljavo i djubreta na decijem igralistu je premnogo. Ljudi bukvalno bace polu praznicu flasicu koka kole na pod bez ikakvog problema. Kante za djubre su uvek prepune djubreta i djubre je uvek oko kante.
Da, zavisno od položaja cigamala je blizu (realno ima ih i u drugim izvikanijim krajevima) no ja ih nikada nisam sreo jer je brat bliže Ivana Ribara. Nekada se to smatralo za kraj sveta, a sada je poželjna lokacija jer je sve blizu i izda se veoma lakoPa tamo je kraj NBGD, a iza ciganmala. Drugar ima stan na poslednjem spratu i gleda na tu stranu. Vidi ih kao na dlanu.
Neeee tamo, nikako! Zamisli da kažeš nekome da si kupio stan u Borči pa da te se odrekne familija, bliža rodbina i prijatelji čak i oni koje ne znaš.Sto se vise pise o Borci ovde sve mi bolje izgleda kao lokacija
Ipak ce da se obistini ono sto sam pricao da je dzabe da ulazes u kucu na periferiji kad ce svakako za 10 godina da ti neko nasloni zgradu na kucu.Sto se vise pise o Borci ovde sve mi bolje izgleda kao lokacija
Ne tangira me to toliko, sve dok je veliki plac i dvoristeIpak ce da se obistini ono sto sam pricao da je dzabe da ulazes u kucu na periferiji kad ce svakako za 10 godina da ti neko nasloni zgradu na kucu.
Um, kupis dovoljno veliki plac i zidas ka središtu istog?Ipak ce da se obistini ono sto sam pricao da je dzabe da ulazes u kucu na periferiji kad ce svakako za 10 godina da ti neko nasloni zgradu na kucu.
A tek kada u Londonu ujutru odes do radnje a na ulici se razvlace pijani engleziEvo kako to izgleda na donjem Mehetnu u kraju gde su stanovi 15-20k dolara po m2. Naravno, o tome se govori kao o velikom sanitarnom problemu i radi se na rešavanju. Međutim, nikom ne pada na pamet da se preseli sa Mehetna, niti će cene stanova pasti zbog objektivnog problema sa djubretom. Kad dodju ljudi na Vračar i najveći komunalni problem je mogućnost da ugaze u pseće g***o (što se ruku na srce retko dešava jer je najveći broj vlasnika odgovoran), onda je to skandal i ciganmala. Mnogi ljudi koji žive u Beogradu nisu bili u istinskim metropolisima i onda i kao posledica toga imaju tendenciju da preuveličavaju neke potpuno benigne stvari koje dolaze kao posledica života u hiper urbanizovanom okruženju.
Pogledajte prilog 257261
Pa kako se to nisam setio samo kupis veliki plac auUm, kupis dovoljno veliki plac i zidas ka središtu istog?
Pa kupis jos veci placI onda metnes bazen i sa terase te gledaju lepo pa da si 50m od zgrade
Ako imas para za bazen imas para i za veci placPa kako se to nisam setio samo kupis veliki plac au
I onda metnes bazen i sa terase te gledaju lepo pa da si 50m od zgrade
Kolko je bio kvadrat u Petici kad se gradilo?LOL, nisi dobro pročitala. Ovde se već prodaju stanovi za 2,5k po kvadratu pre nego što su zaboli ašov u zemlju. Za dve godine će biti stanovi tu biti 3k+. Šta govori da će cena biti takva?Pogledaj Peticu i ostale projekte GDS-a, svi su prodati ekspresno brzo i jako dobro se kotiraju na sekundarnom tržištu jer je kvalitetna gradnja. Svakako bih razmotrio da investiram u ovaj projekat. Da tamo živim, naravno, ni pod razno.
Zato sto se gleda iz ugla sirotinje koja mora sve sama da stvori svojim radomNa konto skorasnje diskusije kako jedan covek, samac, bez 3k evra plate ne moze da kupi nista validno u Beogradu jer ne moze da skupi za ucesce... Mislim da je to svakako teze nego kad dvoje kupuje jedan stan. Cudi me da dosta ljudi ovde i tako ne gleda na stvar. Kes kredit da se uzme i premosti za ucesce nije opcija jer je nepovoljan, hipoteticki roditelji nemaju mogucnost da pomognu... Zasto ne pozajmiti od prijatelja, rodbine, unapred napraviti neki realan plan otplate ka njima, pa i kad zaskripi moze se lakse s njima dogovoriti nego s bankom. Zasto se na ovaj problem gleda kao da je svaki covek za sebe i nema se bukvalno na koga osloniti? Zasto recimo ovaj projekat u Borci ne bi bio dobra opcija za nekog ko kupuje svoju prvu nekretninu za zivot? Mnogi imam ovih zasto pitanja, i primecujem veliki raskorak izmedju nekih rezonovanja ovde i realnosti na trzistu.
2500-3000Kolko je bio kvadrat u Petici kad se gradilo?
O tome pricam, i ja sam slicno resio problem za prvu nekretninu koju sam jos tad kupio zajedno sa devojkom. Ovde gledam, skroz se promenila vremena, svako za sebe, svako po nekretninu pa posle eventualno da se prica o zajednickom zivotu a onda valjda sledi i kupovina trece - zajednicke nekretnine. A onda pitanje, pa ko kupuje sve te stanove. Pa mi kupujemo, ko drugiZato sto se gleda iz ugla sirotinje koja mora sve sama da stvori svojim radom
Ne kazem, i ja sam bio ta sirotinja
Ali npr ja sam drugaru dao bio oko 7000 EUR kada mu je trebalo za ucesce pa mi vratio posle 2 godine bez kamate, nije mi bilo zao jer smo prijatelji.