Nema sta da budes prisutan da bi komentarisao. Da li je devojci polomljena vilica? Da li je premijer dao ostavku zbog toga? Nije sigurno jer je ona napala njih. Daj link gde pise da kriminalci mogu da ti polome vilicu i da sve bude po zakonu. Ne znam sta ja to tebe imam da demantujem, ti si svoje stavove iskazao, kao i drugi clanovi koji podrzavaju ovu vlast, sto je ok. To je kao kad dzole kuka kako on nikad nije rekao da trebamo da budemo srecni sto ima mleka i brasna vec samo da je sad super jer nekad nije bilo mleka i brasna. Za N1 imas toliko postova da postaje iritantno, nijednom nisi spomenuo informer, pink, bljuc vec ti nekako uvek n1 smeta. Kapiram da ti je krivo jer su te ispalili tvoji cacani posle 5og oktobra jer ko zna sta si ocekivao zauzvrat pa su ti sad svi krivi, svi su isti, borba je uzaludna i te seme. Izmakni se, ne smetaj. Jbg mene koliko god neko da ispali opet znam sta je dobro, a sta zlo. Da sam takav i da mi ne smeta da gazim po ljudima, da nemam obraza, da gledam samo sebe… sad bih bio milioner.