Ovde se vidi da si bas u zabludi o stanju u zemlji.Isto mislim da 70% onih koji kukaju na cene stanova u BG mogli bi taj isti posao da rade u Subotici, Valjevu, Aranđelovcu ili bilo gde drugde u Srbiji i da mu je cena kvadrata barem 60% niža ako ne i više (svi supermarketi, državna uprava, škole, bolnice, domovi zdravlja, taxiji, itd itd). Samo neki vrhunski sub specijalisti moraju biti u BGu zbog tercijalrnog sektora, top menadžment i Ministri. Imate istu platu u svim tim gradovima a cena stana radikalno niža. Kvalitet života daleko bolji.
Problem je sto nema jeftinih kineskih stanova boljih karakteristika na trzistuKonačno komentar koji konstatuje činjenično stanje. Cene su kakve jesu. Ili kupite ili nemojte. Da li opravdava ili ne opet je u očima posmatrača. Ni iPhone ne opravdava cenu pa...? Imate jeftinije kineske sa mnogo boljim karakteristikama i...
U našoj branši se makar moze raditi od kuce, zar ne? Ukoliko je to cilj da bi se moglo živeti van BG i uživati bolji kvalitet života za manje novcaOvde se vidi da si bas u zabludi o stanju u zemlji.
Sta da rade ljudi koji koriste Linux sa Open Office ili slicno? Ili ne koriste office uopste nego web aplikacije ... itd, itd ...Uopšte nije tako. Čak je i Ministarstvo Finansija izdalo Uputstvo na 91 strani čak sa primerima gde radite i za 1 poslodavca i kada ste samostalni i kada niste. Evo vam celo uputstvo. Ovo su odradili extra profesionalno i nemojte tražiti dlaku u jajetu. Pored ovoga jedino što jako morate paziti da SAMI kupite laptop u zemlji (Tehnomanija ili WinWin) sa LEGALNIM Windowsom i morate dobro da pazite kod Office paketa (jer OpenOffice ne spada da je besplatan za komercijalnu upotrebu) morate čitati vrlo dobro Terms of Service Office paketa koji je besplatan za komercijalnu upotrebu. Ima jedan koji je besplatan za komercijalnu upotrebu ali ne mogu sad da se setim. Ako hoćete mogu i to da iskopam.
Mi smo edge case, zaboravi na nas. Dzo ovde prica o celoj drzavi da ima isti izbor svuda.U našoj branši se makar moze raditi od kuce, zar ne? Ukoliko je to cilj da bi se moglo živeti van BG i uživati bolji kvalitet života za manje novca
Problem je sto nema jeftinih kineskih stanova boljih karakteristika na trzistu![]()
Zato sto je potraznja u BG sistem sa pozitivnom povratnom spregom. Usli smo u spiralu ludila i to vise niko ne moze da raspravi osim nekim debelim rezovima koji zahtevaju hrabru politiku.A što se traži BG, hajde sad sokratovski da porodimo istinu na ovoj temi
Kad to bude bilo kod nas meni ce kosti da se bele u ilovaciBice, bice...![]()
Krenuli su već sa gradnjom, ali ne prodaju, nego svoje tamo smeštaju.
Bice, bice...![]()
Imaš druge gradove to je ta paralela.Problem je sto nema jeftinih kineskih stanova boljih karakteristika na trzistu![]()
Ja sam ti rekao šta prosečan inspektor gleda . Ako koristiš Linux nista onda si legalan. Ako ne koristiš office isto ništa. Samo pazi da ti ne nađu na tom poslovnom nikakve office aplikacije! Ako nemaš ništa onda si čist! Imaš dokument na 91 stranici pa sve detaljno objašnjeno.Sta da rade ljudi koji koriste Linux sa Open Office ili slicno? Ili ne koriste office uopste nego web aplikacije ... itd, itd ...
Ne moze da bude paralela ... Ti sad kazes ako nemas alternativu idi u drugi grad, to bi bilo isto kao kad bih rekao ako hoces kineski telefon preseli se u kinu.Imaš druge gradove to je ta paralela.
Realno ako nekome treba racunar za posao ne vidim razliog da bilo sta piratizuje. Besplatne alternative postoje kome ne treba pun windows/office feature set. To sto nasi ljudi hoce da sve zivo bude za dzaba vise govori o mentalitetu.Ja sam ti rekao šta prosečan inspektor gleda . Ako koristiš Linux nista onda si legalan. Ako ne koristiš office isto ništa. Samo pazi da ti ne nađu na tom poslovnom nikakve office aplikacije! Ako nemaš ništa onda si čist! Imaš dokument na 91 stranici pa sve detaljno objašnjeno.
Баш тако. Имали су 30% са медијима који нису били орвеловски. А 10 година пре тога су имали медије који су испирали мозак као и сада што испирају мозак.Radikali su imali 30% i bez kontrole medija.
Није то та паралела. Други градови нису бољи од Београда, немају више послова и више могућности. Мали градови имају своје предности али имају и много мана. Пре свега немогућност икаквог избора. Ако имаш добар посао и добијеш отказ или фирма пропадне онда си у проблему великом.Imaš druge gradove to je ta paralela.
Pa ti pričaš o what if scenariju. Ako dobiješ otkaz onda tražiš pa se onda seliš. Tako je svuda. Nema garancije nigde. Ti kao moj brat... Sve je nesigurno ne mogu da kupim stan a radi državni posaoБаш тако. Имали су 30% са медијима који нису били орвеловски. А 10 година пре тога су имали медије који су испирали мозак као и сада што испирају мозак.
Тако ће и сада након што оду са власти да имају огроман број гласача, јер ово што они раде овом народу оставља трајне последице. Просто су уништили могућност државе да напредују како би себи обезбедили власт.
Није то та паралела. Други градови нису бољи од Београда, немају више послова и више могућности. Мали градови имају своје предности али имају и много мана. Пре свега немогућност икаквог избора. Ако имаш добар посао и добијеш отказ или фирма пропадне онда си у проблему великом.
Ovo kao kad slusas one likove sa biznis prica.Pa ti pričaš o what if scenariju. Ako dobiješ otkaz onda tražiš pa se onda seliš. Tako je svuda. Nema garancije nigde. Ti kao moj brat... Sve je nesigurno ne mogu da kupim stan a radi državni posao)) ja do sada 2x dobijao otkaz, 4x davao otkaz i selio se x puta što međunarodno što unutar Srbije što unutar Holandije. Po meni izvuci max iz sadašnjeg trenutka i kraj. Taj trenutak po meni je min 5-7 godina. Tako da... Ti za 7 god isplaćuješ nekretninu npr u manjem gradu ladno. Posle ako treba seli se za BG. Deca su ti veća kupi stan još u BG i super.
To je više cope nego realnost, da 'oni drugi' glasaju samo jer su zombifikovani.Баш тако. Имали су 30% са медијима који нису били орвеловски. А 10 година пре тога су имали медије који су испирали мозак као и сада што испирају мозак.
Тако ће и сада након што оду са власти да имају огроман број гласача, јер ово што они раде овом народу оставља трајне последице. Просто су уништили могућност државе да напредују како би себи обезбедили власт.
Nisu samo zombifikovani nego su i ucenjeni, placeni, mlaceni, ponizeni, sa uskracenim pravima ... klasicna naci prica. Ocajnicki mu treba povod da izvede nesto kao domaca Kristalna noc.To je više cope nego realnost, da 'oni drugi' glasaju samo jer su zombifikovani.
Pa ti pričaš o what if scenariju. Ako dobiješ otkaz onda tražiš pa se onda seliš. Tako je svuda. Nema garancije nigde. Ti kao moj brat... Sve je nesigurno ne mogu da kupim stan a radi državni posao)) ja do sada 2x dobijao otkaz, 4x davao otkaz i selio se x puta što međunarodno što unutar Srbije što unutar Holandije. Po meni izvuci max iz sadašnjeg trenutka i kraj. Taj trenutak po meni je min 5-7 godina. Tako da... Ti za 7 god isplaćuješ nekretninu npr u manjem gradu ladno. Posle ako treba seli se za BG. Deca su ti veća kupi stan još u BG i super.
Sada se već zafrkavaš. Lepo je napisao njegovo iskustvo.
Moram malo da se zafrkavam, mnogo provejava depresija.Sada se već zafrkavaš. Lepo je napisao njegovo iskustvo.
Mora se izaći iz svoje zone komfora.
Očekivati da se nešto zaslužuje i upadati u neki vid depresije(ne pričam za tebe) je najgore za bližnju okolinu i za neki vid promene koju očekuješ da vidiš.
Mnogo je ovo para za poslednji sprat.![]()
Blok 4 - Studentski grad
U prilici smo da Vam ponudimo stan na odličnoj lokaciji u bloku 4. Stan je u izvornom stanju i 1.5 po strukturi. Jugo-zapadno orijentisan i tokom celog danwww.halooglasi.com
Da nije neko vec gledao ovaj stan? Vec par meseci je na oglasima smanjili su i cenu cini mi se, verovatno krov prokisnjava s obzirom da je na poslednjem spratu ili mora komplet renoviranje