Å ta je novo?

Cene nekretnina

🤣🤣🤣poredjenje sa Bugarskom je tek u začeću, narednih 1000 strana o tome i opet nećemo razumeti logiku u cenama stanova u Beogradu šŸ™ƒ

zna li se Ŕta je sa @vradovic ?

Ne pratim redovno u zadnje vreme i čovek nestade, jeli se makar javio verzijama 2.0 i 3.0 i zaŔto im prepuŔta pozornicu ?
P.S. Ne dirajte mi micu šŸ˜‰
Gde me diraju ?

Bolji je ROI šŸ˜‰
Belgrade
Sofia
Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre472,891Дин
7,894.38лв
371,459Дин
6,201.09лв
Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre295,307Дин
4,929.82лв
246,371Ди
Rent Per MonthBelgradeEditSofiaEdit
Apartment (1 bedroom) in City Centre88,697Дин
1,480.70лв
68,922Дин
1,150.59лв
Apartment (1 bedroom) Outside of Centre57,021Дин
951.91лв
51,233Дин
855.28лв

Bolji je ROI šŸ˜‰
Belgrade
Sofia
Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre472,891Дин
7,894.38лв
371,459Дин
6,201.09лв
Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre295,307Дин
4,929.82лв
246,371Ди
Rent Per MonthBelgradeEditSofiaEdit
Apartment (1 bedroom) in City Centre88,697Дин
1,480.70лв
68,922Дин
1,150.59лв
Apartment (1 bedroom) Outside of Centre57,021Дин
951.91лв
51,233Дин
855.28лв
Najbolji ROI odes u Bugarsku da trazis nekretninu, ozenis se i dobijes slobodan Å engen gratis. Win win.

ma cool mićo, ali ovo, ono…gramatičke greÅ”ke i ostalo…
Presvetli....izvinite me u gramatici...zamisli greŔke u gramatici ...
Ostalo su crno na belo...a da to nije važno na sajtu o nekretninama..
4 kom....malo li je ?
A da ....hvalim se...nekulturno ( nije kulturno može ...znači nekulturno se piŔe )....

Oduvek sam sanjao da imam Bugarku za ženu, i da mi se tast zove Hristo. Sednemo u njegov Moskvič i furamo Evropom slobodni ko tice.

Najbolji ROI odes u Bugarsku da trazis nekretninu, ozenis se i dobijes slobodan Å engen gratis. Win win.
I Ŕta bi onda gledao da uradiŔ sa Šengenom?
Volim ja i Bugarke.
Možda onda ipak oženiŔ neku Italijanku, Špankinju ili lepu Grkinju koja ima par hotela na moru, pa da se time baviŔ onda.
Svidjala se meni Paris Hilton kao mladom tinejdzeru šŸ˜‰

Presvetli....izvinite me u gramatici...zamisli greŔke u gramatici ...
Ostalo su crno na belo...a da to nije važno na sajtu o nekretninama..
4 kom....malo li je ?
A da ....hvalim se...nekulturno ( nije kulturno može ...znači nekulturno se piŔe )....
E jbg, ne das se ni odbraniti 🤣

Izgleda sam podstakao dosta ljudi na alternativne nacine resavanja problema sa nekretninom, jedan vikend u zoni Šengena može biti onaj pravi :D

Posledica kartelskog organizovanja uvoznika. TržiŔte mora da se oslobodi, konkurencija je jedina stvar koja ih može naterati da obaraju cene.
Imam drugare, idu na buvljak u Pančevo. Kupuju sve tamo. Imaju i oni kvantaÅ” ali je dovoljno da se ide u piljarnicu gde su veće cene pa da opet budu niže nego u gradu na pijaci ili u marketima.

Odlično si ovo naÅ”ao. Samo bi da dodam, stvar je već pukla za nižu sloj koji se iseljava. Dolazj zamena iz Sri Lanke. Srednji sloj koji nema kapital za obrtanje (berze, drugi aseti) ili nije u biznisu, je sledeći na redu. Inflacija jede prihode a rast prihoda nije beskonačan..
Drasticno opada kvalitet usluga javnih preduzeća. Sve će to propasti pre ili kasnije.

Mislim da ćemo imati veliku seobu sadaÅ”njeg srednjeg sloja za godinu, dve.

Jedva čekaju da na prime, oberučke.

U drugim drzavama ti imas odlicne poslove i van velikih gradov
Kako da nemaÅ”. Evo ja već 6 meseci minimum gledam poslove na stranom tržiÅ”tu, i mogu da ti kažem da je u manjim gradovima mrka kapa. Ali dobro, tvoje iskustvo možda govori suprotno.
Evo i Ameri jako lepo žive. Nezaposlenost je ostala ista, sve je ok. (Zato Å”to je 625k napustilo radnu snagu, odnosno potpuno odustalo od potrage za poslom.) A u plusu su (non-farm) nekih 139k, tako Å”to su otpustili visoko plaćene, a zaposlili 62k medicinskog osoblja, 48k konobara, kuvara itd (leisure and hospitality) i tako dalje.

Poslednja izmena:
Odlično si ovo naÅ”ao. Samo bi da dodam, stvar je već pukla za nižu sloj koji se iseljava. Dolazj zamena iz Sri Lanke. Srednji sloj koji nema kapital za obrtanje (berze, drugi aseti) ili nije u biznisu, je sledeći na redu. Inflacija jede prihode a rast prihoda nije beskonačan..
Drasticno opada kvalitet usluga javnih preduzeća. Sve će to propasti pre ili kasnije.

Gde ce da se sele ?
U propalu EU, ili trulu USA ?

Ja ne znam koji je ovo plafom po redu, vise ne stizem da izbrojim.
1749248324677.png

Ja ne znam gde vi zivite, EU i USA nisu ono sto su bili, daleko je losije tamo za prosecnog coveka nego sto je bilo.
Ko se odselio do korone odselio, danas se ne isplati.
Gomila ljudi se cak vratila.
Pogotovo majstori.

Boze kakva gomila budalastina.

Izgleda da smo prethodnih 30 godina bili Svajcarska sa perfektnim javnim uslugama, sada to inflacija i Sri Lancani unistili pa 'nizi sloj' poceo da se iseljava.

Ja ne znam gde vi zivite, EU i USA nisu ono sto su bili, daleko je losije tamo za prosecnog coveka nego sto je bilo.
Mozda je tamo losije za prosecnog coveka nego sto je bilo, ali je i dalje 5 puta bolje za obicnog coveka nego ovde za obicnog coveka.
Pogotovo majstori.
Da, evo vidim guzva na granici, nasi ne mogu svi da se vrate.

Pogotovo majstori.
Aj sto zive u paralelnoj realnosti, ali to radovanje i nadanje umisljenoj propasti mi nikada nece biti jasno.

Ko onaj r/collapse redit gde cudaci sa ushicenjem kace vest o svakoj katastrofi na planeti, tako i ovi sto su otrovani na r/serbia samo lokalno.

Aj sto zive u paralelnoj realnosti, ali to radovanje i nadanje umisljenoj propasti mi nikada nece biti jasno.
Klasicno hiperbolisanje sa tvoje strane. Sto bi se iko radovao propasti svoje zemlje? Pa valjda nam je cilj da svi budemo ovde, da ne moramo da se iseljavamo. Hiperbola je stilska figura koju najcesce koristis kad zelis da banalizujes tudji komentar.
Ko onaj r/collapse redit gde cudaci sa ushicenjem kace vest o svakoj katastrofi na planeti, tako i ovi sto su otrovani na r/serbia samo lokalno.
Kad nemas argument, ti spominjes Reddit. Cime si ti otrovan? Informerom, Happy televizijom? Svi tvoji komentari imaju za cilj da nas ubede da smo ekstra i ravni zapadu, iako nismo, to je karakteristika tih medija.

Vrh