Društvo jel može preporuka gde da gledam dobar bračni/francuski ležaj sa dušekom do 100k?
Radi Šlarafija i krevete. Al mislim da ako oba uzimas kod njih dobrano ispadaju iz budzeta od 100k.Dušek vrhunski u Šlarafiji, ali oni rade samo dušeke, što znači da krevet mora odvojeno.
Ја гледам неку стилкејс ал ми се исто не дају паре, нек пуца кичма док може![]()
Gesture ili series 2Ja sam isto gledao, koju gledaš?
Ja sam uzeo Mirra 2, ona mi je zapravo dosta udobnija posto mi aeron bas i ne odgovara (okvir me i na najvecem modelu sece preko plecki). Isto je Herman Miller ali skoro duplo jeftinija jer nije toliko poznat model. Pored duseka najbolja investicija od svega sto sam uzeo za stan.Ja ne mogu da prelomim da dam te pare za stolicu. Znam da je odlična (sedim na njoj na poslu). Možda ću u jednom momentu da probam da ulovim polovni komad za upola cene.
Ja sam uzeo Mirra 2, ona mi je zapravo dosta udobnija posto mi aeron bas i ne odgovara (okvir me i na najvecem modelu sece preko plecki). Isto je Herman Miller ali skoro duplo jeftinija jer nije toliko poznat model. Pored duseka najbolja investicija od svega sto sam uzeo za stan.