Oni su nesto menjali investitora, to je jaka voznja bila ko je uzeo na samom pocetku.Ovo je moja prva poruka na ovom forumu, Elixir garden kompleks, kupljeno za 2200eur/m2 krajem 2022, početak 2023god.
Oni su nesto menjali investitora, to je jaka voznja bila ko je uzeo na samom pocetku.Ovo je moja prva poruka na ovom forumu, Elixir garden kompleks, kupljeno za 2200eur/m2 krajem 2022, početak 2023god.
To ne menja činjenicu da bi se prodao za 2,8-3k a to je ohoho više od duplosad su cene APP niko ne kupuje za 4000 to samo stoji pa ako naiđe bu****.
Atina na vodi, Dubai https://www.azizivenice.com/enVeć imam stan tamo, dalje?
Da li ti verujes forumu i statistici ili svojim ocima aloTo ne menja činjenicu da bi se prodao za 3k a to je ohoho više od duplo
Jeste, znao sam sve, bio sam uključen malim delom u projekat. Sve znate, nisam znao da se to baš tako prati. Kada sam malo hteo da istražim nakon kupovine i kada sam googlao, onda sam i naleteo na ovaj forum. I eto me ovde od tada, mada sam u početku samo čitao dok se nisam uključioOni su nesto menjali investitora, to je jaka voznja bila ko je uzeo na samom pocetku.
Ma ja verujem sve ekipi sa foruma i državnoj statistici. Ne kupujem, plaćam račune i tako to. Nego uskoro neće da se hvataju za Starbucks i kafu od 600rsd kao lifestyleDa li ti verujes forumu i statistici ili svojim ocima alo
Napraviće robotizovan kafić. Lakše je.Ma ja verujem sve ekipi sa foruma i državnoj statistici. Ne kupujem, plaćam račune i tako to. Nego uskoro neće da se hvataju za Starbucks i kafu od 600rsd kao lifestyle:
Starbucks to close hundreds of stores and lay off staff as the chain continues to struggle.
Zemunske Kapije su grad?U pravu si nije duplirano
Zemunske kapije su sa 1300 otisle na 4000 znaci puta 3
Prodajem od drugara tamo mnogo šume i veliku kuću. Zanimljiv grad, imaju pasoše EU države, rudare kripto, domaće proizvode i dobre devojke. Hteo sam da se bavim trgovinom hrane odatle i ribnjakom u prošlosti.Kako ce otvaranje rudnika u Dimitrovgradu da utice na cene stanova u Dimitrovgradu?
I da si uzeo Januar to je opet 6god. Priča se o klompletnoj statistici, ne odredjeno vreme realizovana cena + sada cena na oglasu jedne opštine ili jednog projekta + prosek u EU. Za nekog ko se hvali analizama i ne ide baš. Skuplje jeste ali ne 110% sve za 5god.Pa januar za 2019 i 2021. Uzeo bih i januar 2025 ali nema djole, zaključali. Zato sam uzeo decembar.
Nema šta da mi ne ide na ruku kad su to ti podaci.......... nego nije popularno reći na forumu. U fazonu veruješ li nama na forumu ili svojim očima.
Evo drug uzeo u resavskoj 83m2 za 130k kasne 2019. Spuštena cena sa 145k. Koliko sad traže?. Ja sam uzeo stan 2019, sad je više od duplo.
Stave automate i to je toNapraviće robotizovan kafić. Lakše je.
Imao sam jednog kolegu, koji je nekako uvek masio konkretne brojeve. Pitas ga koliko kosta auto koji gleda, kaze jednu cifru, ispadne 3k jeftinije. Stigne ketering on prebrojava obroke, kaze 'ladno su nam poslali 5 komada manje' ispadne da su poslali tacno. Lozio se na vojsku pa stalno davao neke podatke kolko kojih tenkova gde ima kolko je sta tesko koji kalibar bla bla, odes proveris i sve uvek omaseno bar za 20-30%.I da si uzeo Januar to je opet 6god. Priča se o klompletnoj statistici, ne odredjeno vreme realizovana cena + sada cena na oglasu jedne opštine ili jednog projekta + prosek u EU. Za nekog ko se hvali analizama i ne ide baš. Skuplje jeste ali ne 110% sve za 5god.
Jaka mi stvar kompletna statistika u ovom slucaju... Npr opstina Palilula uzima prosek cene kvadrata od Cvijiceve palate pa sve do Padinske Skele. Sta mene boli uvo sto u proseku porasle cene 40%, a ne 100% na opstini Palilula kad mene ne zanima Padinska skela?I da si uzeo Januar to je opet 6god. Priča se o klompletnoj statistici, ne odredjeno vreme realizovana cena + sada cena na oglasu jedne opštine ili jednog projekta + prosek u EU. Za nekog ko se hvali analizama i ne ide baš. Skuplje jeste ali ne 110% sve za 5god.
Mnogo voliš da braniš sinaI da si uzeo Januar to je opet 6god. Priča se o klompletnoj statistici, ne odredjeno vreme realizovana cena + sada cena na oglasu jedne opštine ili jednog projekta + prosek u EU. Za nekog ko se hvali analizama i ne ide baš. Skuplje jeste ali ne 110% sve za 5god.
To ako ne računaš kupovinu na kredit i rast kamata. Pogledaj primerJaka mi stvar kompletna statistika u ovom slucaju... Npr opstina Palilula uzima prosek cene kvadrata od Cvijiceve palate pa sve do Padinske Skele. Sta mene boli uvo sto u proseku porasle cene 40%, a ne 100% na opstini Palilula kad mene ne zanima Padinska skela?
Gledas par popularnijih projekata i lokacija u gradu i videces da je svuda cena otisla najmanje 2 puta od 2019. do sada. Ali bukvalno svaki popularniji projekat je otisao puta 2, ili lokacija u komsiluku popularnog projekta. Zemunske kapije otisle 2-3x, oko Kalvarije je 2021. sve bilo oko 1600e, sad je 3000. Znaci da je 2019 bilo jos manje. Primera koliko hoces.
Cene su otisle puta 2 u 5 godina i to je realno stanje na terenu.
U te džamahirije ne bi ni kao turista otišao, a kamoli da im još ostavljam pare na nekretninama. Ima toliko lepših mesta na ovoj planeti.Atina na vodi, Dubai https://www.azizivenice.com/en
Jel ti uopste kontas odakle je krenula rasprava?Jaka mi stvar kompletna statistika u ovom slucaju... Npr opstina Palilula uzima prosek cene kvadrata od Cvijiceve palate pa sve do Padinske Skele. Sta mene boli uvo sto u proseku porasle cene 40%, a ne 100% na opstini Palilula kad mene ne zanima Padinska skela?
Gledas par popularnijih projekata i lokacija u gradu i videces da je svuda cena otisla najmanje 2 puta od 2019. do sada. Ali bukvalno svaki popularniji projekat je otisao puta 2, ili lokacija u komsiluku popularnog projekta. Zemunske kapije otisle 2-3x, oko Kalvarije je 2021. sve bilo oko 1600e, sad je 3000. Znaci da je 2019 bilo jos manje. Primera koliko hoces.
Ako kupujes stvari koje su skocile 100%, a neko drugi kupuje stvari koje su skocile 20% da li je sve skocilo 110% ili 60%? Da li ti i Sale kapirate sta je statistika na koju se pozivate? Voleo bih da vidim taj ugovor za ZK jer je cena pocela sa 1290+pdv dakle nekih 1400e. Sa druge strane kako je centar skuplji tako drugi delovi dobijaju na ceni, npr ni u ludilu ne bih razmatrao Zemun jer je to periferija u odnosu na grad ali eto, ljudi i danas kupuju tamo i placaju masne pare, a sto je lokacija popularnija to ce i cena biti veca. Nadam se da razumes (ali stvarno se nadam) da Stari grad i Borca nije isto. Koliko god da rastu cene na nepopularnim lokacijama na popularnim ce rasti jos vise dok ne dodje do nekog zasicenja pa bude obrnuto.Jaka mi stvar kompletna statistika u ovom slucaju... Npr opstina Palilula uzima prosek cene kvadrata od Cvijiceve palate pa sve do Padinske Skele. Sta mene boli uvo sto u proseku porasle cene 40%, a ne 100% na opstini Palilula kad mene ne zanima Padinska skela?
Ne nego volim da se prica tacno iako ljudski mozak generalno jace deluje na negativne i bombasticne vesti, foto, video. Budi covek kazi pogresio sam, za***, desava se, a ne da dokazujes da je 2+2 + 5 i time sebe samo kopas dalje.Mnogo voliš da braniš sina
Mi računamo da će svaka zima biti teška, zato spremamo zimnicu.Чекају нас тешка времена и тешка зима
Tek sam izlakirao parket a vec cu morati da ga cupam za 'vurinuMi računamo da će svaka zima biti teška, zato spremamo zimnicu.
Živela Srbijaa!
Ama ne moze neko da kaze da su cene otisle 40% za 5 godina kad su otisle najmanje duplo.Ako kupujes stvari koje su skocile 100%, a neko drugi kupuje stvari koje su skocile 20% da li je sve skocilo 110% ili 60%? Da li ti i Sale kapirate sta je statistika na koju se pozivate? Voleo bih da vidim taj ugovor za ZK jer je cena pocela sa 1290+pdv dakle nekih 1400e. Sa druge strane kako je centar skuplji tako drugi delovi dobijaju na ceni, npr ni u ludilu ne bih razmatrao Zemun jer je to periferija u odnosu na grad ali eto, ljudi i danas kupuju tamo i placaju masne pare, a sto je lokacija popularnija to ce i cena biti veca. Nadam se da razumes (ali stvarno se nadam) da Stari grad i Borca nije isto. Koliko god da rastu cene na nepopularnim lokacijama na popularnim ce rasti jos vise dok ne dodje do nekog zasicenja pa bude obrnuto.
Atina na vodi? .U te džamahirije ne bi ni kao turista otišao, a kamoli da im još ostavljam pare na nekretninama. Ima toliko lepših mesta na ovoj planeti.
Ama ne moze ni meni neko da kaze da su jeftiniji Maldivi od Grcke.Ama ne moze neko da kaze da su cene otisle 40% za 5 godina kad su otisle najmanje duplo.
Evo jos jedan primer, Zen Hill se sada prodaje za 4k evo ga oglas: https://www.halooglasi.com/nekretni...banovacka-zen-hill---01---zemun/5425645770241
U q2 2021. se prodavao za 1700-1800.
Moja poenta je samo ta i nista vise. Kompletna statistika meni licno nista ne znaci. U opstini Zemun je mozda porasla cena 40%, ali je ono sto je ljudima interesantno poraslo duplo. Prosto je.