Filip 01
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.02.2023.
- Pohvaljen
- 3.307
Drugar kupio u istoj ulici 3 stana(garsonjere) tokom ovih 10god, trenutno za četvrtu pregovara. Bukvalno hoće samo tu ulicu zbog logistike oko stanova na dan.kod mene u zgradi njih par ima po 5+ nekretnina.
ono sto mi je najjace, sto jedna porodica ima po stan u 3 zgrade koje su jedna pored druge, ali sve izdaju (i to rusima)
jbg ima se moze
Uglavnom kupuje za keš i to starogradnju peca i ostavlja oglase i flajere po zgradama, pa ih kasnije skoro sam baš osnovno renovira-adaptira da bi radio stan na dan, to jest to mu kasnije žena vodi izdavanja.
A za posedovanje nekretnina sam se iznenadio kada sam bio na 15god mature pre nekog vremena gde je dosta njih reklo da kao side job ima izdavanje svojih nekretnina, pri tome znao sam samo za jednog od najboljih drugara-sadašnjeg mog advokata da ima 5+ nekretnina(to sam znao i pre 15god i zezao ga u razredu, kako nosi iscrpane farmerke i glumi klošara). Tokom mature i priče sam shvatio da je i ostalim vlasnicima nekretnina cilj da nastavljaju sa tim ulaganjem.
Ok, neki su i svesni da im ide super zbog Rusa, ali svi rade neke svoje poslove i napreduju u tome, ali niko neće da više ulaže u svoju branšu i pokretanje svog nekog biznisa nego većina samo u nekretnine i ubiranje rente zbog lepšeg života(bolja kola, egzotična putovanja itd..).