Šta je novo?

Careva ćuprija - hipodrom ili...

Te cinjenice su samo tvoja predstava o cinjenicama i tumacenje kako tebi pase iako znas da to nije tako

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522675#p522675:3jhn6853 je napisao(la):
direktor » 06 Mar 2018 09:55 pm[/url]":3jhn6853]Te cinjenice su samo tvoja predstava o cinjenicama . . .
Ti nisi ni pročitao šta sam pisao, pa vidi šta su činjenice :

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522477#p522477:3jhn6853 je napisao(la):
dragan » 06 Mar 2018 08:58 am[/url]":3jhn6853]
A, po ko zna koji put se pominje "javni interes" za trke konja čiji vlasnici nisu
siromašni ljudi, jer trkački konj nije jeftin kao i njegovo održavanje, treniranje,...
pa ako hoće neka sami finansiraju trke, nagrade, pehare, plate džokeja, . .itd.

Na nedavnom protestu ispred gradske skupštine se sakupilo jedva 200 ljudi
iako je bio najavljen u svim većim medijima, ali nije bilo akademika, umetnika
ili nekih političkih stranaka, već se zaustavio samo poneki znatiželjni čovek.

To govori koliko su trke konja bitne beogradjanima i ljudima iz kulture na koju
se ovde često pozivate, a protestanti nisu bili u stanju da dovedu na protest ni
vlasnike ergela i konja, jer nikog i ne interesuje da organizuje trke i nagrade.
Slika i tekst sa protesta :
viewtopic.php?f=21&t=200&start=375#p519513

I u cemu je poenta da to sto je doslo 200 ljudi da hipodrom gradu ne treba
Lose organizovan protest i lose izabran tajming
Malo ko je znao za protest

dragan":2jnqx4g6 je napisao(la):
Zlonamarno potenciraš deo mog odgovora članu koji je koristio takvu reč.

A, po ko zna koji put se pominje "javni interes" za trke konja čiji vlasnici nisu
siromašni ljudi, jer trkački konj nije jeftin kao i njegovo održavanje, treniranje,...
pa ako hoće naka sami finansiraju trke, nagrade, pehare, plate džokeja, . .itd.

Na nedavnom protestu ispred gradske skupštine se sakupilo jedva 200 ljudi
iako je bio najavljen u svim većim medijima, ali nije bilo akademika, umetnika
ili nekih političkih stranaka, već se zaustavio samo poneki znatiželjni čovek.

To govori koliko su trke konja bitne beogradjanima i ljudima iz kulture na koju
se ovde često pozivate, a protestanti nisu bili u stanju da dovedu na protest ni
vlasnike ergela i konja, jer nikog i ne interesuje da organizuje trke i nagrade.

Clan, ja se tebi nisam obratio, vec si se sam prepoznao kao agitator za neciji interes.
Sa druge strane, citirajuci moj post ti odgovaras meni.

O konjima i ergelama ocito nemas pojma, a jedini argument su ti citiranja sopstvenih postova, kao i jednog ocajnog clanka iz "bljuca" punog nagadjanja inaravno prezir prema Beogradskom Hipodromu.

Vec sam ti pre dva meseca odgovorio da ergele nemaju mogucnost ali ni interes da organizuju takmicenja.
To jednostavno nije njihov posao u ovom slucaju.

No, ti insistiras na tome, bez obzira sto je to logicno isto toliko koliko je logicno ocekivati da Kenijski maratonac organizuje Beogradski Maraton.

I svima jasno, samo tebi (šatro) nije?
;)
Nemoj dragane nemoj se praviti blesav. jako si ti bistar, bez obzira sto to koristis za pogresne ciljeve :)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

"Clan, ja se tebi nisam obratio, vec si se sam prepoznao kao agitator za neciji
Citirao si dva moja posta, pa si onda na neprimeren i nevaspitan način napao neke
"agitatore", pa zato nemoj ti da se praviš blesav, jer je svima jasno na koga si mislio.
" . . ergele nemaju mogucnost ali ni interes da organizuju takmicenja . .
Mogućnost imaju, nisu to siromašni ljudi, pa mogu za zakupe Hipodrom, a
interes očigledno nemaju, jer već godinama nema trka konja, osim simboličnih.

Grad takođe nema interes, jer se za poslednjih 10god. od kada je formirano JP
kojem je iznamljena lokacija Hipodrom, ništa nije poboljšalo već se pogoršalo
bez obzira ko je bio na vlasti u gradu - što sam ovde predvideo još pre 10.god.

Za rekonstrukciju
, bolje reći ponovnu izgradnju Hipodroma, koja bi obuhvatala
staze, štale, tribine, sanitarne čvorove, . . .i sve ostalo, kao i prostor za kladionicu
trebalo bi platiti 3-4 miliona evra i dovesti profesionalce da sve organizuju, pa je
neprimereno poredjenje sa Beogradskim maratonom koji je jedanput godišnje.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/i-hip ... ra/fq2nkyz

Taman odustanu od jarbola i eto para za hipodrom
Laki ne vrijedi neko sa pogresnim premisama u startu ce donjeti los zakljucak
Pogotovo crpeci izvor svojih saznanja iz loseg teksta novinskog uzimajuci stvari zdravo za gotovo

Kakve "pogrešne premise" i "loš tekst" ?!. . Samo je tvoj post pogrešan i loš.
Moram da ti postavim sliku teksta sa izjavom pravog direktora, pa pročitaj :

Ja sam to procito i vec objasnio da ako jje on to reko da je tacno 3 mil evra od jarbola i problem rijesen
I doticnog treba smjeniti Jer se ne zalaze dovoljno za preduzece kojim upravlja

budalaština nad botovskim budalaštinama

Staza za konjičke trke se nasipa peskom i zaliva vodom :dil:

Hajde da vidimo tu specifikaciju radova i materijala za 3 miliona evra
to se zove predračun za popravku staze

gde je ?
bez ikakvih argumetovanih stavki , provizijaš opali cifru od 3 milona evra ... jbg. treba čoveku :laugh: :lool: :laugh:
a ovde
od strane nestručnog, zlonamernog elemetna se to zloupotrebljava kao neki dokaz ... dokaz čega ?

i naj obilčnija LAŽ se predstavlja kao istina treba peska za stazu u vrednosti od 3 milona evra, budalaština :evil: :rant: :twisted:
samo sa jednim ciljem
da bi se hipodrom ukloni i na tom mestu prodajuci betonske kvadrate na uštrb javnog dobra kako bi se neko debelo lično obogatio
:kum:

Naša je od peska i kao takva moze da služi još dugo
isti situacija kao sa fudbalskim terenima ima od prirodne trave a ima i od veštačke - plastične
naravno svaka ima svoje prednosti i mane
ali ni jedna nije ne ispravna
za opstanak je bitno održavanje a ovaj magarac koj prima platu iz javnog (našeg) budjeta nece ni kamion peska da naspe
to je za apsanu jer uništava javno dobro i nije opravdao svoje postavljenje
naravno u igri su i oni koj ga sve vreme drže i žmure ćekajuci
iili da opljačka 3 milona evra
ili
da uzme proviziju za betonske kvadrate

banda koju ovde očigledno izvesni podržava i nama pokušava da tu LAŽ prikaže kao neku činjeniču
:sesir:

Naravno nije bitno 3 miliona evra za malo peska
bitna je provizija

u Srpskom jeziku postoji vrlo kratka reč za takve situacije
M A R Š
:twisted:

Nije bitno jer neće ni biti neke rekonstrukcije, a videćemo

šta će odlučiti nova gradska vlast posle isteka ugovora

o zakupu lokacije koji ima Javno preduzeće Hipodrom.

Vec vidim da ce biti raznih pokusaja i javljaju mi se i neki protesti nadam se da lagano da produe ugovo ako imaju mozga

Maybe baybe...

Evo malo photoshopa (kad ne moze drugacije). Izbrisao sam NIS-ovo skladiste i sve do Pastroviceve, pa ubacio (u istoj razmjeri) Zvezdin stadion i sportski kompleks "Milan Gale Muskatirovic" sa Dorcola i mislim da se fino uklapaju uz hipodrom, cukaricki rukavac i Adu...

...poenta je da mislim kako je bolje zadrzati hipodrom i u prostoru pored razvijati sportske objekte, odnosno kompleks. U prilog tome ide i najavljeno prosirenje tramvajske trase i veza sa NBG kao i najavljena metro trasa a otvara se i mogucnost izgradnje stanice gradske zeljeznice na topciderskoj pruzi. Sve to garantuje dobru povezanost sa drugim dijelovima grada.

Odlicno to izgleda RIO, ali tu se vodi tihi tajkunski rat ko ce da podigne zgrade i TC..mozda i neki hotelcic...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=483165#p483165:3sqb2yzp je napisao(la):
dragan » 07 Okt 2017 08:38 am[/url]":3sqb2yzp]Na sajtu Direkcije u delu 'Lokacije za dodelu Investitorima' već se nalazi i ova u Radničkoj :
http://www.beoland.com/zemljiste/lokacije-za-dodelu/
file.php

Stim sto je secerana zasticen objekat industriske arhitekture grad ima dio placa ispred nisa a nis jos koristi svoja skladista

dragan":sz6fcyqd je napisao(la):
Nije bitno jer neće ni biti neke rekonstrukcije, a videćemo

šta će odlučiti nova gradska vlast posle isteka ugovora

o zakupu lokacije koji ima Javno preduzeće Hipodrom.
Ovim putem samo da te informisem da je bahatost i osecaj "sto pozelim ja mogu" i milosevica dovela do pada sa vlasti, te posto na ijam za to da krenete u taj lopouk.
Bojim se da cete se iznenaditi!

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=522980#p522980:jue4hsg4 je napisao(la):
laki72 » 08 Mar 2018 04:08 am[/url]":jue4hsg4] . . posto na ijam za to da krenete u taj lopouk. . .Bojim se da cete se iznenaditi!
Opet ovde neko providno podmetanje, jer ja nisam vlast
niti je moja stranka na vlasti i ne znam šta će oni odlučiti.
Inače, od pre desetak godina sam Opozicija svakoj vlasti.

Što se tiče Miloševića, mnogo više znam o tome od nekog ko je
bio dečko za vreme trajanja njegovog režima, jer sam ja lično
osetio tu bahatost, pa zato i učestvovao u rušenju Miloševića.

Kako volim ove sto su svi bili protiv zloboleona i patili pa on uspio da rasturi sve sto je trebo da sacuva
Toliko naroda protiv njega a on toliko sjedio po foteljama
Slicna situacija danas
Da zivi Hipodrom na carevu cupriju

Što volim kad se razni bezveznjakovići po raznim preduzećima frljaju milionima evra a da im neko za 5 minuta napravi grubu specifikaciju radova, čak i prenaduvanu ne bi se do pola miliona došlo...takvi se jedino razumeju u cenu pečenja i šopske...

Vrh