-laki72 wrote:...ili mozda takvom pricom pokusavas da mobilises veci broj ljudi da traze obvnovu ovog sporskog objekta...
boca-ica wrote:..laki to je meni još od pisanija za uništenje jedinog preostalog Dunavskog vodo zahvata padalo na pamet
da ima dobre namere , ali nije ....
dragan wrote:...Što se tiče neke "mobilizacije ljudi" : nemam ja takve iluzije ...
Sam kaze, da to ne radi zbog dobrobiti našeg hipodroma :!:
Šta treba više, al ajd da stavim još po koju reč
Ne pecajte se opet na bolesnu logiku
,,da ti izvadimo oko da bi smo dobili oftamologa,,
More
čibe od našeg oka, a naselje pravi na dr. mestu :twisted:
Na temi o Bg. rekama i potocima ranije neko je vec pokušao da proturi ideju da se Topčiderka stavi u cev.... kao što su Mirijevski potok
Mračne provizijaške snage ne miruju.... provizijaši imaju samo jednu ideju - ,,da ti dam ništa, a da ti uzmem sve,,
vrednost jedne gradske novogodišnje jelke
da je uloženo u hipodrom, kao investicija bi trajala daleko duže nego novogoišnji praznici
Očigledno para ima, nedavaju samo da bi oteli zemljište zbog provizije
Naj duži ,,zeleni pojas,, od Vidikovca-Rakovice do reke Save
pokušavaju da okrate i puneci svoje djepove
Gotovo ni jedan Evropski grad nije uspeo da sačuva tako dugačak zeleni pojas ... mi ga imamo
i mogu samo da nam se dive
Na putu otimačine, našao se nesretni Hipodrom i reka Topčiderka
čije ušce u Savu je namerno zapostavljeno kao da se tu izliva kanalizacija ... i ako više milonsko gradilište jeste bilo iznad nje...
Vrlo perfidno zanemarivanje ... da bio kao takvo ostavljeno odbojan ,,pejzaž,, ušća Topčiderke u Savu
te tako osmišljeno da po iselnju Jugopetrola
bi bilo što manje lep i interesntn predeo gradjanima
a kao velika olakšica bolesnim otimačima i provizijašima ... naselje sa izlazom na reku - mala kopija beogrda na vodi ... lukavo ... :roll:
Umesto opšte korisnog i profitabilnog zelenog hipodroma nude nam skupe betonske kvadrate kako bi njihovi djepovi bili sto deblji
Nikada nisam jahao na hipodromu, nit imam konje.... dok su mi deca bila mala par puta jesu ,,djihjala,,, na nekim ponijima
kažem nemam ličnog interesa...
Zdrav razum sam govori šta treba da se čuva od koje-kakvih lopurda
a eto ima ih bez ikakvog stida i blama
a pride još ujedaju i grizu