Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Renderi tipskog master kupatila u svim stanovima, kuhinje i recepcije. Oprostite na lošem kvalitetu i liniji koja preseca fotografije, fotografisao sam telefonom ekran u prodajnom centru BW.
25% je bila razlika u ceni m2 stanova ka reci u odnosu na pogled grad. Stim da su ka reci samo veliki stanovi,a ka gradu manji, pa se moze reci da je realna razlika i veca , jer su veci stanovi inace jeftiniji od manjih po m2.
To je stari plan, ovo je novi. Izvinjavam se na lošem kvalitetu slike, ne mogu da nađem bolju nigde, a znam da je bila, čak je i kačena na forum. Mislim da je Homer kačio. Ako je neko ima, neka okači, ali vidi se (valjda) da po novom planu manje zaklanjaju zgradu
Pa zaklonice je prilicno. Mada ja ocekujem da te zgrade do kule budu najelegantnije i najugladjenije, i dosta reprezentativnijeg izgleda cak i od terasa. Tako da nece biti steta i da je zakloni malo.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.