Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Primetio sam da je počelo postavljanje ograda na terasama, iskreno se nadam da nam čuveni "investitor" neće predstaviti rešetke na terasama kao u Visti ili kopiji iste.
moguce da su magnoliju odugovlacili zbog blizine prilicno bucnog mosta, posebno kad prelaze tramvaji. Buka je gotovo nepodnosljiva kad se dva mimoidju. ovako su kupili sebi vreme dok ne krenu u realizaciju bilo cega oko mosta, mada i sad to deluje daleko od ikakve realizacije...
I meni je ova zgrada jedna od dražih u BNV-u, mada, nedavno sam prošao pored jednog stambenog kompleksa u Čelziju koji me je podsetio na ovu zgradu, medjutim, nakon toga mi ova Magnolija došla kao socijala. Uživo ova zgrada dole izgleda još bolje, nekakve kamene ploče su na fasadi, izgleda baš napucano.
Meni lično je Magnolija na kraju najpristojnija zgrada u celoj ovoj priči. Visina je adekvatna, fasada se ne ljušti i ne otpada. Da su i druge zgrade ovako radili bilo bi mnogo bolje (opet, lični stav). S druge strane, "fasada ne otpada" ne bi trebalo da bude kriterijum po kom sudimo novogradnji, ali eto nas tu gde smo.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.