Koliko vidim cena kvadrata realno pada u naselju (kad se gledaju cene koje daje sam investitor), uz to ponuda gotovih stanova se povećala za 50% u prethodna 2 meseca. Mogu samo da zamislim kako će ispasti zgrade koje se sad prodaju za manje novca nego što sam ja potpisao davne 2022. godine. Kvalitet sigurno rasti neće. Ja sam bio jedan od prvih kupaca (koji nisu bili primorani na kupovinu) davne 2016. godine i moje iskustvo je da je ovo sad dosta lošiji kvalitet i da se za rešavanje reklamacija kupac mora angažovati sam (i naknadno potraživati odštetu). Jednostavno imaju premalo radnika generalno, a vrsnih majstora gotovo ni malo.
Uz to, bez ikakve potpore u kupoprodajnom ugovoru, dosta komunikacije i rešavanja reklamacija se vrši direktno sa Indusima na očajnom engleskom. Hajd što ima jezičke barijere, tu je i znatno veća kulturološka barijera. Kod njih je valjda normalno da gledaš u oči čoveka i da ga slažeš, ali ako napraviš određen pokret glavom ti drugu stranu obaveštavaš da to što govoriš nije tačno (ovo sam sasvim slučajno saznao pre neki dan nevezano za stan u KP). Pa nisam živeo godinama u Bangaloru da ih razumem kad govore istinu a kad farbaju. Koliko su mi samo puta rekli da šalju majstora za 5 minuta; sat vremena; sutra, i ja jadan čekao i čekao.
Upozorenje za sve trenutne i buduće kupce stanova u Beogradu na vodi na osnovu mog iskustva sa kupovinom stana u Kings Park. To je inače zgrada koja je do prodaje Bristol Residence bila ubedljivo najskuplja a koja nije u 1. redu do reke.
Evo fiskalnog računa koji je izdat posle krivotvorene primopredajne procedure stana. Fiskalni račun izdat 25.12.2024. godine. Materijalni dokaz o krivotvorejnoj proceduri imam, osoba zaposlena u Beogradu na vodi koja mi je isti implicitno pružila je dobila otkaz. Ključevi su de fakto predati u prvoj polovini februara 2025. godine iako stan čak i u tom momentu nadzor nije odobrio za primopredaju (jer realno nije ni bio za primopredaju).
Pogledajte prilog 242509
Više detalja sledi u narednim danima i nedeljama.
Kada vidim te slike, mi smo dobro prošli.

Ključevi su predati u januaru i upravo gledam račun isto je iz januara..
Kod nas je bilo par sitnica koje smo reklamirali, jedan dio je urađen drugi(nakon 2 meseca) nije. A pošto je primopredaja i njena terminologija bila prilično haotična, to bi nam bilo dodatno i uzaludno crpljenje energije ..na kraju smo se dogovorili sa arhitektom kojeg smo angažovali za uređivanje stana da preko njega to sredimo jer smo od samog početka planirali da stan kompletno sredimo po našoj zamisli. Ali ovo što vidim na slikama nije ok.Šta je to iznad grejanja kod klime? Voda? A zašto sa Indusima? Zar nije za rešavanje reklamacije zadužen kako se beše on zove Dalibor ili Darko?