Šta je novo?

"BW Galerija" - Beograd na vodi [ Tržni centar | 300 000m² ]

Uffff iskreno tesko ce ovo biti gotovo do oktobra kako rece Veliki Respirator pre neki dan. Mozda januaru-februar

Na koji način će P&C širiti svoju prodajnu mrežu u Srbiji, nakon otvaranja prve prodavnice u BEO Shopping centru?

P&C: Veoma se radujemo premijernom predstavljanju Peek & Cloppenburg u Beogradu. Naši dalji planovi za Srbiju su da u predstojećem periodu otvorimo još jednu P&C prodavnicu u tržnom centru Galerija Beograd pre kraja ove godine, ukoliko se projekat završi na vreme.

Izvor: https://www.cover.rs/magazin/ekskluzivn ... a-3-500-m/

104423438_264412958330777_4933871280387407917_o.jpg

Nema sta ovo je prvi pravi mall u Serbiji. Svi ovi do sad ce biti smesni i izgledace jadno kad se ovaj gigant otvori. Nece ni biti potrebe da se posecuju drugi jer se ionako svi nalaze u krugu od 7km. Mogu i da se zatvore sto se mene tice

Bice uglavnom najlepši i najveći kod nas, a da li će baš uzdrmati ostale videćemo. Juče pričam sa drugaricom iz žarkova, njoj je ada mall taman i verovatno celom banovom brdu.

Mogu da otvore još 200 "molova" u Beogradu, ali neće to biti to dok u nekom od njih ne otvore i Burger King. :grand: :mrgreen:

Ja licno bi voleo da ostanu i drugi da rade.
Ako nista spustice cenu zakupa a samim tim cene u tim lokalima ce biti nize. :grand:

:bubanj: znaju se samo neki koji se otvaraju i stranica na Instagramu je stavila da je ne galerija rezervirana za skupe brendove,a neki od njih koji su kupili su Starbucks,peek I clolenburg kako se već piše,Gucci i da traju razgovori sa se dovede Louis Vuitton i burger king

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751116#p751116:1c3yqs8b je napisao(la):
Zion Williamson » Wed Jun 24, 2020 1:00 pm[/url]":1c3yqs8b]Nema sta ovo je prvi pravi mall u Serbiji. Svi ovi do sad ce biti smesni i izgledace jadno kad se ovaj gigant otvori. Nece ni biti potrebe da se posecuju drugi jer se ionako svi nalaze u krugu od 7km. Mogu i da se zatvore sto se mene tice

Pa meni je Big u Višnjičkoj na 5 minuta kolima ili prevozom, ja se svakako neću oblačiti u Gučiju i sličnima, ovo ostalo će 90% sve biti isto. Tamo ću ići kad budem hteo da prošetam uz reku pa usput da svratim ili ako budu imali nešto što niko drugi nema, on će najviše negativno da utiče na Ušće jer mu je tu direktan konkurent za ljude iz užeg centra i turiste, a daleko manje na ove periferne (Ada, Big, Beo, Stadion, Delta) koji pokrivaju naselja gde se nalaze, jer će većina uvek da ide tamo gde im je najbliže.

Nove fotografije od BW Galerije!

Prilozi

• 0-3.jpeg
    0-3.jpeg
    226 KB · Pregleda: 5.243
  • 0-2.jpeg
    0-2.jpeg
    165,5 KB · Pregleda: 5.167
Radovi fino napreduju nema sta, bice zanimljivo videti kako ce ova galerija da utice na ostale TC pogotovu Usce jer njih deli sto bi se reklo samo most :D Isto treba videti na sta ce liciti ti prilazi sto galeriji sto u globalu tom delu grada, jer je ovo sada tamo blagi uzas, Savska, Sarejvska, privremeno stajaliste svih tih gradskih linija koje su kretala sa savskog trga, sve je smandrljano zbdra zdola...doduse radovi na Savskom trgu su u punom jeku i valjda ce sve to zavrsiti do Oktobra/Novembra pre nego sto se ovo cudo pusti u rad...ako ne zavrse bice "veselo" :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=752187#p752187:r0akg5q1 je napisao(la):
Piccolo » Ned Jun 28, 2020 3:44 am[/url]":r0akg5q1]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=751116#p751116:r0akg5q1 je napisao(la):
Zion Williamson » Wed Jun 24, 2020 1:00 pm[/url]":r0akg5q1]Nema sta ovo je prvi pravi mall u Serbiji. Svi ovi do sad ce biti smesni i izgledace jadno kad se ovaj gigant otvori. Nece ni biti potrebe da se posecuju drugi jer se ionako svi nalaze u krugu od 7km. Mogu i da se zatvore sto se mene tice

Pa meni je Big u Višnjičkoj na 5 minuta kolima ili prevozom, ja se svakako neću oblačiti u Gučiju i sličnima, ovo ostalo će 90% sve biti isto. Tamo ću ići kad budem hteo da prošetam uz reku pa usput da svratim ili ako budu imali nešto što niko drugi nema, on će najviše negativno da utiče na Ušće jer mu je tu direktan konkurent za ljude iz užeg centra i turiste, a daleko manje na ove periferne (Ada, Big, Beo, Stadion, Delta) koji pokrivaju naselja gde se nalaze, jer će većina uvek da ide tamo gde im je najbliže.

Naprotiv, ljudi potezu kolima iz svih krajeva Beograda pa i Serbije a i sire da bi dosli u glupo Usce. Ti spadas u kategoriju "lokalaca" kojih nije briga i idu u najblizi a takvih je manje. Kao sto je Delta City postao lokalni mol za ljude koji rade i zive u blizini Belvilla, Usce od pocetka globalni :lol: , Galerija preuzima tu ulogu kad se otvori jer svi ce gravitirati ka njemu a ionako je preko mosta gleda s NBG-a.

Naprotiv, 90% ljudi is Srbije ce ici gde je jeftinije, a Beograd ko Beograd, jurice gde ko zeli. Niti je bilo koji mall zatvorio neki mall niti ce ovaj zatvoriti neki drugi mall.

Slobno jedan vikend obidji sve mall-ove pa pogledaj koliko ima slobodnih parking mesta.

Sigurno nece zatvoriti druge TC ali sigurno imati veliki uticaj i atrakcija pogovu ako "dovuku" neke brendove kojih nema u drugim mallovim-a, Ja se zaista nadam (konacno) Imax-u jer ako imaju u planu 4000m2 za multipleks...Cineplexx inace ima monopol nad bioskopima u Beogradu.

Ni jedan TC nece propasti i svaki sigurno zgrce ogromne cifre, Stadion i Big su praznjikavi radnim danima ali zato vikendom sto rece covek iznad nema mesta za parkiranje. E sad jos ako i Delta konacno dobije dozvolu da pravi Planet-u na Autokomandi (mada cisto sumnjam)...

Mislim da će Galerija najviše uticati na Ada mol, jer se nalaze na istom pravcu i veliki broj linija im je zajednički .

Postojace razliciti delovi tc-a tako cemo imati rustik deo, moderni deo... svaki lokal mora srediti enterijer u stilu u kojem se nalazi. moze biti fino za videti. Eh da su tako ceo BNV gradili. Planiraju otvaranje, mozda delimicno, oko 15 septembra.

Mozda nece uticati na druge TC u smislu posla ali mozda pogura cene zakupa na dole pa i drugi brendovi mogu zakupiti neki prostor, a ne samo oni koji mogu.

Mislim da će Galerija zatvoriti etno-selo jer je u neposrednoj blizini, a da će svi ostali tržni centri preživeti, sa gašenjem železničke i autobuske ogroman deo klijentele više ne dolazi u etno-selo, što se ne može reći za ostale tržnjake koji su dobro rasporedjeni i svaki pokriva svoj kraj. Ada Mall će naravno preživeti jer pokriva Brda,Banovo, sve do Vidikovca. Žarkova, Sremčaje, takodje i ostali u starom delu grada, po Karaburmi, Šumicama, Voždu i ostali...

3f7d8f38c7a307c5100e5230667eeb40.jpg

26607c4cf69a160f247d44c16adb29ee.jpg

Ovo sarenilo iznad ulaza na staklu malo odudara..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Juče sam video da su raspisali konkurs za vodeće pozicije u tržnom centru, od generalnog menadžera pa nadalje.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=753056#p753056:3st7hf72 je napisao(la):
Posmatrac » 01 Jul 2020 11:12 am[/url]":3st7hf72]Juče sam video da su raspisali konkurs za vodeće pozicije u tržnom centru, od generalnog menadžera pa nadalje.

Gde si to video?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=752190#p752190:3crxoqu0 je napisao(la):
vradovic » 28 Jun 2020 03:45 am[/url]":3crxoqu0]Nove fotografije od BW Galerije!
file.php

Osim simbola raketnog uzleta srpske privrede, ovaj TC je i omaz estetike nekadasnjih simbola nasih reka, spomenik splavovima.

Vrh