Homer Jay » 26 May 2020 11:55 pm[/url]":37i744oy]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=742302#p742302:37i744oy je napisao(la):
zexland » 26 May 2020 07:46 pm[/url]":37i744oy]Gucci, Louis Vuitton i ostali bi ipak trebali kao premium brendovi da budu u Knezu. Spasicev pasaz bi bio idealan za par takvih radnji...al dobro...
Ako se sećaš, jedno vreme su na Terazijama bivstvovali "Armani" i "Burberry", a "Sportina" - zastupnik pomenutih brendova - je kao jedan od glavnih razloga za zatvaranje tih prodavnica navela "loš pristup radnjama i nedostatak parking mesta".
Meni je i dalje iznenađenje najava dolaska tih fensi-šmensi brendova u "Galeriju", iako znam da u Beogradu ima ljudi koji mogu da daju šest mojih mesečnih plata za jednu tašnu, i verovatno im opcija "Navodnog Beograda" najviše odgovara zato što će moći da parkiraju svoje automobile gotovo "na vrata" radnje, a imaće i izdvojeno ćoše sa buticima sa luksuznom robom (tzv Lux Street) gde plebs realno neće ni imati razloga da zalazi.
Doduše, ne vidim da se u postovima upućenih forumaša pominje "Prada" iako ju je Bucko Babić obećavao Borku onomad u parlamentu, pre no što je od šefa poslanika koji se divi sposobnostima svog vođe da satima ne ide u WC, avanzovao do fotelje direktora "Koridora"