Šta je novo?

Buvljak .. OTC blok 43

Да Дефке, али ти си ботина и квота је била 1.10 да ћеш ти први да браниш овај потез власти , да су у Гунцате пребацили ти би рекао да је локација солидна,
према томе твоје речи не вреде пет пара,

кад Врадовић ботује и тролује он то ради са неким стилом, духовито, бар се насмејеш,
а ти си онај класични досадни бот и трол као неки лажни налог Ђуке Бизона на пример.
Bilo je i mnogo ocekivati da ces za odbranu preglupog argumenta smisliti ista bolje od 'e ti si bot lol'.

Ja sam bot onoliko koliko si ti pametan, ti mislis puno, ja znam da je malo <3
 
Али се ишло на бувљак и док није било Белвила нпр. Мени је он у сећању из детињства, сваки долазак у БГ је подразумевао обилазак Калемегдана и Кнез Михаилове, Земунског кеја, храма Светог Саве и обавезно бувљака на НБГ. Без увреде, али Раковица нисам знао ни да постоји.
Pa sad ce se znati da postoji, sta je tu problem. U vreme mog detinjstva je NBG bio spavaonica pa je i bilo ok da buvljak bude tu, a sada je poslovni centar grada. Jos su zivi ljudi za cijeg detinjstva nbg nije ni postojao jel treba po njihovim secanjima da se vodimo? Grad evoluira, i Rakovica je bila industrijska zona pa sad nema nijedna fabrika da radi.
 
Локацја је катастрофална, очајна, забачена, тешко да су могли гору да нађу, слично као и Резиденс 7+,
али нема ни везе, бувљак је већ ионако давно завршио своју историјску мисију.
Wow, i ocajna i katastrofalna, kakav raskosan dijapazon argumenata, lol.
 
Imam predlog da se OTC premesti na Trg Republike, ionako je to jedna velika betonska ploča.
A i ekipa sa Urćola neće morati da po švercovane sanitarije i alate ide sa busolom, švajcarskim nožićem i ostalom opremom za preživljavanje u divljini.
 
Wow, i ocajna i katastrofalna, kakav raskosan dijapazon argumenata, lol.
Imam predlog da se OTC premesti na Trg Republike, ionako je to jedna velika betonska ploča.
A i ekipa sa Urćola neće morati da po švercovane sanitarije i alate ide sa busolom, švajcarskim nožićem i ostalom opremom za preživljavanje u divljini.

Од 10 централних општина само да није Раковица ( и да није код Резиденс 7+) и нема проблема.
 
Glumčevo brdo, Besni Fok i Grmovac ispubjavaju vaš kriterijum.

Па ето може Грмовац, само да се направи искључење са аутопута, 20 минута од НБГ лагане вожње аутопутем, на бувљак ионако сад иду само они којима треба електроматеријал на велико, алати и слично.
 
Локацја је катастрофална, очајна, забачена, тешко да су могли гору да нађу,
Pa i nisu mogli, kada je takva već zauzeta. Kada se sa petlje Hipodrom spuštaš u Paštrovićevu, i kreneš istom, naiđeš na deo koji je podvučen pod nadvožnjak (vodi se kao Požeška). Moraš da se podvučeš pod taj nadvožnjak i malo ideš ispod njega kako bi se probio do ulaza u zgradu koja je maltene tik uz nadvožnjak.​
 
Evo malo svežih slika od danas, gradi se lagano.
20230720_163552.jpg
20230720_163554.jpg
20230720_163557.jpg
 
Na info tabli ispred piše 31.12.2024, sve pre toga je sjajno 😆
 
Ne razumem romantizaciju nečega kao što je novobeogradski buvljak. Za deo grada koji je već centralna poslovna zona, mi da ostavimo u centru zone buvljak. Živeo sam do skoro u istanbulskom naselju Levent 4, koja je jedna od poslovnih zona Istanbula, a čak ni kod Turaka, koji su poznati kao izuzetno aljkavi, nisam viđao tako nešto po sred poslovne zone (a nagledao sam se svega i svačega). Ovde me više brine da novi buvljak ne ostane potpuno nepovezan sa ostatkom grada.
 
Stariji je Novobeogradski buvljak nego Novobeogradska poslovna zona. A novi buvljak neće ostati nepovezan sa ostatkom grada jer ima 94 kao direktnu i glavnu liniju, 3 i 42 u blizini, a uzbrdo linije u Borskoj (koje će se slabije koristiti). Ništa manje i ništa više bolje / gore u odnosu na NBG lokaciju.​
 
Apsurd je kako se za ove neke objekte od sporedne važnosti sve ekspresno završava a kapitalnu infrastrukturu razvlače u nedogled. A neretko sve rade isti izvođači.
Па није да им је споредно, треба КЦН да уђе у радове на својој парцели.
 
Vrh