Render dislike this.naravno da nema tri trake.
Od kad je to bolji naziv od "Mali metro"?3 trake, samo još čekamo da tu novu deonicu nazove auto-put...
Render dislike this.naravno da nema tri trake.
Od kad je to bolji naziv od "Mali metro"?3 trake, samo još čekamo da tu novu deonicu nazove auto-put...
Nije mi jasno kako se došlo do tri trake po smeru.Saobraćajnica je dugačka 420 metara i ima dva odvojena kolovoza širine po 7 metara sa po dve saobraćajne trake, zeleno razdelno ostrvo promenljive širine 8-24 metra i obostrane trotoare širine 6 i 4,5 metra, kao i kompletnu pripadajuću infrastrukturu.
Izgradnja raskrsnice sa Ulicom Vladimira Popovića, kao i radovi na spajanju Vladimira Popovića sa Bulevarom Mihajla Pupina predmet su posebne tehničke dokumentacije koja je u izradi, i ovi radovi će biti ugovoreni nezavisno od radova na produžetku Bulevara Zorana Đinđića.
Могуће да је због мејла који сам послао кабинету градоначелника у ком сам предложио да се Булевар Зорана Ђинђића прошири за по једну траку у сваком смеру од Милентија Поповића до Булевара уметности, па су онда приликом обиласка овог градилишта најавили то и рекли да ће продужетак ипак имати по три траке у сваком смеру. Разделно острво у БЗЂ од Милентија Поповића до Булевара уметности довољно је широко да се на њеном месту могу изградити и две нове траке и трамвајска баштица.Zvanična informacija od pre 10 dana:
Nije mi jasno kako se došlo do tri trake po smeru.
Ali to i dalje ne objašnjava tri trake na renderu za produženje.Могуће да је због мејла који сам послао кабинету градоначелника у ком сам предложио да се Булевар Зорана Ђинђића прошири за по једну траку у сваком смеру од Милентија Поповића до Булевара уметности, па су онда приликом обиласка овог градилишта најавили то и рекли да ће продужетак ипак имати по три траке у сваком смеру. Разделно острво у БЗЂ од Милентија Поповића до Булевара уметности довољно је широко да се на њеном месту могу изградити и две нове траке и трамвајска баштица.