Jedini delovi Pere Velimirovića koji moraju da se prošire su kod nekadašnjeg železničkog nadvožnjaka (raskrsnica sa Trstenjakovom) gde je potrebno srušiti jedan nelegalni objekat i ono suženje kod kasarne gde je potrebno uraditi eksproprijaciju delova tri parcele i dve kuće. Sve ostalo je odgovarajuće širine, samo mora da se ukloni parking na ulici. Radi nadoknade tih parking mesta, urbanistički plan predviđa izgradnju dodatnih parkinga u okolnim ulicama (činu mi se oko 150 parking mesta). Naravno, ni tu se ništa ne dešava.A dokle se stiglo sa prosirenjem Pere Velimirovica do Bahtijara Vagabzade? Da li tu uradjen projekat ili bilo sta?
Strašno koliko malo fali da se odradi nesrećni SMT. Da su uradili SMT bez mosta i UMP bez tunela, daleko bolju situaciju bi imali danas...Jedini delovi Pere Velimirovića koji moraju da se prošire su kod nekadašnjeg železničkog nadvožnjaka (raskrsnica sa Trstenjakovom) gde je potrebno srušiti jedan nelegalni objekat i ono suženje kod kasarne gde je potrebno uraditi eksproprijaciju delova tri parcele i dve kuće. Sve ostalo je odgovarajuće širine, samo mora da se ukloni parking na ulici. Radi nadoknade tih parking mesta, urbanistički plan predviđa izgradnju dodatnih parkinga u okolnim ulicama (činu mi se oko 150 parking mesta). Naravno, ni tu se ništa ne dešava.
Osvezenje, botzillu slusam na muteKonačno i jedan vloger koji deluje da zna o čemu govori, da ne moramo više da slušamo Vlogzillu:
Ima li negde detalj kako će biti spuštanje sa mosta na BPP, da li će biti ukrštanje spuštanja kod perionice ?
Mnogo prijatniji za slušanje od "onog"Kovačeve reportaže su sjajne i treba ih definitivno i slušati a ne samo gledati.
Ima li još neki dobar, da se i ja sklonim od onog?
Ima smisla jedino zato što je rok za BPP još godinu dana, realno godinu i po, a ovo su verovatno smislili da urade dok je još taj tender bio u beskonačnoj petlji zahteva za zaštitu prava, kojoj se nije nazirao kraj. Kada se spoji BPP sa Mostom, svakako to proširenje neće imati nikakvog bitnog efekta, možda samo u smeru od Drajzerove ka Mostu.I ajde neka neko objasni, ako će 1 traka ići levo i to kroz semafor za levo, u Teodora Drajzera, za čije babe zdravlje je proširuju?????